Mit mondjak mellműtét helyett?
Figyelt kérdés
Még tanuló vagyok, de van egy születési rendellenességem, amit csak idén tudnának megműteni díjmentesen. Már van időpontom is ( nem így akartam, de sajnos csak iskolaidőben tudnak műteni). Végzős vagyok egy gimiben, de sajnos a tanároknak nem szólhatok róla, mert nem értenék meg és csak szivatnának (hihetetlenül). Összesen 1 hetet kéne hiányoznom suliból és 6 hétig nem tesizhetnék. Mit csináljak?2012. szept. 3. 17:42
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Remélem összejön a műtét, mert még kellenek vizsgálatok + ha lebetegedek akkor hónapokat tolódik:S Barátnőimnek nem sokat mondtam róla, mert nem bízok annyira senkiben sem és féltem, hogy elpletykálják, de ha beszélek majd osztályfőnökkel utána majd beavatom őket is!
2012. szept. 3. 20:13
12/15 anonim válasza:
én is csak annyit mondanék, hogy műtétem lesz...az of-nek semmi köze sincs hozzá....egyébként meg milyen osztályfőnök az aki rászáll a gyerekekre és elüldözi őket a suliból...az ő feladata, hogy megvédje az osztályában tanuló diákokat netán a rossz szülőktől, barátoktól, tanároktól stb...az én of-m biztos nem csinálna ilyet....egyébként engem érdekelne, hogy milyen fajta műtéted lesz...nem kötelező el mondani, csak ha szeretnéd...akár privátba is mondhatod, de csak akkor ha szeretnéd
13/15 A kérdező kommentje:
Igazad van. Már biztos, hogy elmondom. De az tény, hogy azzal, hogy "műtétem lesz" ő nem elégedne meg. Alapjáraton rendes, de nagyon rossz természete van és túlzásokba esik.
2012. szept. 4. 07:12
14/15 anonim válasza:
Ha ennyire nem akarod, hogy megtudják, mert végül is senkinek semmi köze hozzá, mond azt , hogy nőgyógyászati műtét, és ámen ! Ebből aztán gondoljon amire akar , plusz ha viszed a szüleid is , hogy beszéljenek vele, akkor remélhetőleg nem száll rád !
15/15 anonim válasza:
Bocsi, ezt sosem ertettem. 18 eves vagy, allj ki vegre magadert! Csapj az asztalra! Hat mit kepzelnek ezek magukrol.
Semmi koze nincs hozza! Nem letezik, hogy minden tanar ekkora idiota nalatok!
Amugy ha gecziznek, szolj az igazgatonak, hogy keresni fogsz egy ujsagirot, aki majd vilagga kurtoli, hogy mi folyik a suliban. Szuleid nem segitenek? En biztos bemennek eligazitani par szajat, persze csak verbalisan:)
Vegso esetben keresd fel az oktatasi miniszteriumot, csinalj nagy balhet, akkor beken hagynak! Ezek a pedagogusnak nevezett valamik, akik itt elik ki magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!