Hasplasztika tb-re. Mit ajánlotok?
107kg voltam,amikor teljesen megváltoztattam az életemet. 1év alatt sikerült lefogynom 54kg-ra. Ezt a súlyt tartom 1,5éve. Mivel a magasságom 163cm jogosult vagyok tb által finanszírozott hasplasztikára. A műtétet Budapesten tudják elvégezni. A hasam csúnyán lóg,ami nagyon zavar és striás is. Csináltatott már valaki ilyet? Mik a tapasztalatai? A Honvédkorház, Szent Imre Korház között választhatok. Melyiket ajánljátok?
22/N
20:49es vagyok!
köszönöm a segitséget! még nincs dokumentálva a sulyom, a héten elmegyek a háziorvosomhoz h ez meglegyen, aztán személyi edzővel belevágok a nagy fogyásba. eddig nem mertem, nehogy rámenjen a tejem(még szoptatom a kisebbik 7hós fiam)de mivel már a legtöbb étkezés kiváltva, igy már bele merek vágni, azért bizom benne h nem megy el teljesen. sajnos segiteni nem tudok a kérdéseddel kapcs, én pécsi vagyok,nem is tudom nekem hol csinálnák meg. de az még odébb van(esetleg ha tudjátok hol kell ezt megnézni segitenétek h nekem hová kell mennem,hová tartozom?szintén pest?) elöbb le kell fogynom...de sztem menni fog, nagyon elhatároztam magam,mert már kb utálom a rolam készült fotokat,meg mindent...köszi még 1x!
22:53-assok sikert és kitartást kívánok!!
Biztosan sikerülni fog :)
Az én hasplasztikámat Dr. Kovács András plasztikai sebész végezte el a honvéd kórházban. Konzultáció során elmondta ,milyen kritériumoknak kell teljesülnie , hogy a műtét elvégezhető és TB s legyen. A BMI ben minimum 10 et kell veszteni, ha jól emlékszem,és ezt igazolni is kell. Hasi ultrahang, hogy nincs e epeköved, labor, a többire nem emlékszem.
Az én műtétem nagyon jól sikerült, és hálás vagyok neki hogy megszabadított az évek óta hurcolt tehertől. Figyelmes és kedves orvos, a Honvéd I es telephelyen praktizál. Magasföldszint 35-38 az ambulancia ha jól emlékszem. Keddenként volt, mikor én jártam nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!