Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül és milyen...

Mennyibe kerül és milyen kockázatai lehetnek a bőr eltávolításának?

Figyelt kérdés

Kiskoromban kb. 11 évesen volt egy nagy hormonrendszeri betegségem. Ezáltal kevés idő alatt rengeteget híztam. A combomon a hasamon és az oldalamon csíkok jelentek meg, kirepedezett a bőröm. Mára már sikerült leadnom a felesleges kilókat, de a csíkok megmaradtak. Undorodom a testemtől, nem vagyok magabiztos, fürdőruhában és szoknyában sehol sem merek mutatkozni. Én a krémekben nem hiszek, mert a hallottak alapján csak egy minimálisan halványítja a csíkokat. A hasam olyan, mintha már legalább 2 gyereket szültem volna és utálom a testemet. Nagyon zavar és ezért bármit képes lennék megtenni, hogy szép lehessek. Csak műtéti beavatkozással lehet korrigálni? És azt még is hogyan csinálják? Nekem szabad? És mennyibe kerülne??

Kérlek segítsetek!!!!!!!

17/L

2012. júl. 21. 00:25
 1/1 anonim ***** válasza:

A műtéti út nyilván helytől függően változik árban és 18 év alatt szülői beleegyezés kell és igen vannak kockázatai mivel altatással végzik.

Sok féle kezelés van ami nem ilyen drasztikus, de azok is költségesek lehetnek.

2012. júl. 21. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!