Milyen kockázatai vannak egy orrplasztikának?
Előfordulhat az,hogy sikertelen lesz a műtét?
Azt is hallottam már,hogy a plasztikázott orr később elvesztheti eredeti formáját..
A nyílt orrplasztika három hátránnyal jár: (1) az orrlyukak között heg marad, (2) jelentős a duzzanat az operáció után, és (3) a sebész a műtét közben kevésbé pontosan tudja megállapítani, milyen esztétikai hatással járnak majd a változtatások.
Közvetlenül az orrplasztika utáni szövődmény a vérzés, duzzanat, a szem körüli véraláfutás számíthatunk, ami hat-nyolc, maximum tíz nap alatt felszívódik. Felléphet a közvetlen műtét utáni időszakban az orr pörkösödése, ez orrkenőcs használatát teszi szükségessé.
Szia,válaszoltam itt többb ilyen kérdésre,de tény : nekem 4 éve volt és csak egy picit változott meg azóta a formája,a kicsontosodás miatt,a műtét után nem voltak fájdalmaim,arcmaszk volt rajtam egy hétig,csak a szemeim voltak bedagadva,és még a műtét napján haza mentem,tehát nem volt semmi gond.
Az Istenhegyi klinikán csinálták,Budapesten,csak jót írhatok róluk.Kellemes környezet,képzett orvosok és ápolók,gondoskodtak rólam,és nem mellékesen megvéltoztatta az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!