Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerülhet egy orrplasz...

Mennyibe kerülhet egy orrplasztika?

Figyelt kérdés

Sziasztok! AZ a gondom, hogy én nagyon nem vagyok kibékülve az orrom kinézetével.. elég előnytelen formája van, és ezt nagyon utálom. És többször is volt rá példa, hogy az utcán megjegyzést tettek.. Szerintetek jó ötlet lenne egy plasztika?

L/18

2012. júl. 17. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha annyira zavar és van rá pénzed, akkor csináltasd meg! Nem olcsó dolog, kb. 200-300 000 Ft.
2012. júl. 17. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

én is nagyon szeretnék..kb 500.000 Ft egy jó orvosnál

ha lesz pénzed,akkor csináltasd meg szerintem..ne érezd rosszul magad emiatt

2012. júl. 17. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudnál linkelni egy képet egy olyan orról ami olyan mint a tiéd? A perzse nők is mind megműttetik az orrukat hogy európaibbnak nézzenek ki. Pedig szerintem baromira egzotikus és szexis. De hát a nők már csak ilyenek. Csak egymás véleményére adnak, az meg kit érdekel hogy a férfiaknak mi tetszik.
2012. júl. 18. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!