Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyi egy orrplasztika?

Mennyi egy orrplasztika?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 15:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
300től 500ig terjedhet azt hiszem de nem tudom. Ez engem is érdekelne amúgy.
2012. jún. 5. 15:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az orrplasztika árak 230 ezer forinttól 650 ezer forintig terjednek. Nekem 2 hónapja volt orrplasztikám! Elégedett vagyok vele végre!
2012. jún. 5. 15:25
 3/18 anonim ***** válasza:
Fájt utána az orrod?
2012. jún. 5. 15:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem volt vészes, csak kellemetlen volt! A szépségért meg kell szenvedni! :)
2012. jún. 5. 15:42
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

A jó orvost meg kell fizetni.

Amúgy engem is érdekel a dolog, rajta vagyok az ügyön, csak még spórolok rá :)

Ha csak korrekciót akarsz, az 150-200 körül van, ha azonban porcos/csontos részt is akarsz műttetni, az már 300nál kezdődik.

Nagy fájdalomról nem olvastam sehol, de a fájdalom gyógyszerekkel remekül csillapítható. Kellemetlenség a sin, gipsz és a kötés, dagadás lehet, ami pár hét alatt leapad. 3-6 hónap múlva pedig eléri a végleges formáját :)

2-3 hét múlva már dolgozni is lehet, társaságba menni, sportolni csak 1,5-2 hónap múlva, fokozatosan :)

Én is nagyon várom már a sajátomat :D

2012. jún. 5. 15:49
 6/18 A kérdező kommentje:
NE nevessetek ki de ha eltörném az orrom, és nem lehetne vissza tenni akkor az állambácsi vagy a biztosító kifizeti a műtétet ?
2012. jún. 5. 15:50
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezen már én is gondolkodtam.. szerintem nem :D

Baleseti sebészetre kerülnél, ott valahogy visszatennék és kész, nem foglalkoznának azza, hogy görbe-e még, vékonyítsák-e, illik-e az arcodhoz... Aztán mehetnél ugyanúgy plasztikai sebészhez, hogy kinézzen valahogy az orrod... felesleges fájdalomtól kíméled meg magad ha egyenesen odamész :)

2012. jún. 5. 16:07
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is ezt szeretném tudni,nem tudom vidéken milyen árak vannak Székesfehérváron volt már valaki Dr.Pukancsik Jánosnál orrplasztika műtéten?Csak egy kép volt fent a honlapján és véleményekre lennék kiváncsi.
2012. jún. 6. 18:07
 9/18 anonim válasza:
Mennyi ideig van bekötve az orr a mútét után?Mennyi idő a gyógyulás-időszak?Nyáron nem nagyon szokták bevállalni az orvosok a műtétet igaz?
2012. jún. 6. 20:52
 10/18 anonim válasza:
100%
Az enyém fél milla volt. Viszont kellett rajta dolgozni,mert kétszer eltörött és orrsövény ferdülésem is volt mellé. Egy hétig volt homloktámaszos gipszem. És fájt. De megérte.
2012. jún. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!