Mennyi egy orrplasztika?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 15:20
11/18 A kérdező kommentje:
és nem lett olyan mesterséges hatása? mint egyes sztároknál?
2012. jún. 10. 20:57
12/18 anonim válasza:
Egyáltalán nincs mesterséges hatása. Szerintem senki meg nem mondja, hogy az orromon valamit matattak. Egyáltalán nem olyan ,,sztáros". Egy teljesen hétköznapi orr lett, egy olyanból amiben két törés volt, az egyik egy púpot jelentett, a másik meg egy 30 fokos oldalra fordulást.
13/18 A kérdező kommentje:
Küldenél róla képet? lehet érdekesen hangzik de légyszi
2012. jún. 10. 22:07
14/18 anonim válasza:
Nem, ha úgy eltöröd, hogy ne lehessen helyre tenni, akkor addig erőltetik a balesetin, amíg nem sikerül, és ha rosszabb lesz, mint volt, akkor széttárják a kezüket: ennyit tehettünk.
Ez elég komoly dolog, állam bácsi nagyon figyel, hogy plasztikai beavatkozásért ne történjenek csalások.
Annyira be van szabályozva a dolog, (nem tudom hallottál-e róla) hogy anno egy nőt megtámadott valami őrült egy buszmegállóban, (Igen, itthon Mo-n)összekaszabolta a fél arcát, és évekig úgy kellett élnie, amíg egy orvos fel nem ajánlotta, hogy megcsinálja ingyen.
15/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, itt egy pontos leírás ezekről:
16/18 anonim válasza:
nem tudom, hogy figyeli e még valaki de olvasom hogy ezek milyen drágák. 17 vagyok fiú. orrsövényferdülésem van és nagyon ferde az orrom. Ha nincs 2-600ezer forintom akkor így kell leélnem az életem?
17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom : / sajnos
2013. jan. 3. 00:03
18/18 anonim válasza:
Na és most figyeli még valaki a kérdést? :):) Akik belevágtak, nem bánták meg? 28 évesen nehezen tudom elfogadni magam, ezért műttetném meg az orrom, de annyira drága...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!