Plasztikán kívül lehet valamilyen más módszerrel megvastagítani az ajkamat?
Szájfény?
Az a legegyszerűbb, nem fáj, nem természetellenes, nem kacsaszáj. Tévében egy csaj mondta hogy azért tölteti fel a száját, hogy természetes legyen és hogy milyen szép, dicsérik meg mittudomén, megcsináltatta kamerák előtt és úgy nézett ki mint egy kacsa de ő meg a kis barátnői el voltak ájulva. -.- :D
Úgyhogy szájfény. :) Vagy ha fel akarod töltetni, akkor csak egy nagyon picit. (Minden beavatkozás oké, egy bizonyos határig szerintem. :)) De ha eddig szép voltál átlagos ajkakkal, akkor miért kéne nagyobb? :)
Régebben újságban láttam chilis szájfényt, de azok drágák (3000 felett kezdődnek). Ismerősömnek volt és mondta hogy elég kellemetlen mert folyton csípi, és olyan mintha égetne. Sosem bírta fenthagyni 10 percnél tovább mert nagyin zavarta.
Akkor már inkább egy egyszerű, szép szájfény, ha ügyesen fested ki az ajkaid, akkor optikailag nagyítja. :)
Lányok. Miért akarjátok hogy a környezetetekben lévő összes hímnek egyfolytában a sz***son járjon az eszük?
A feltöltött szájú csajok olyanok mint a guminők. Titokban kipróbálnánk de a szüleinknek nem mutatnánk be őket. Csilis szájfény.. Azzal lehet igazán jó megcsókolni valakit. Akkor már legyen fokhagymás. De szerintem szeresd a szád. Mi szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!