Ha lenne elég pénzetek elmennétek plasztikai műtétre? Mit változtatnátok meg magatokon?
aki nem szereti a testét, műtét után sem fogja. Mindig talál majd valamit. Valaki vagy megelégedik magával, vagy nem.,
21/L
elég anyajegyes vagyok, a legtöbb anyajegyem szép, de van egypár amikkel nem barátkoztam meg, azokat lézereztetem meg nemsokára. Illetve elég pici vagyok, nemcsak alacsony hanem tényleg kis alkatú és én kisebbíttetném a mellemet 75C-ről, mert szerintem aránytalan a testemhez, bár a formájával nincs bajom, szép kerek, de irigylem a japán nőket:)
Az orrom meg olyan formátlan, ha lesz rá lehetőségem akkor olyan Eva Longoriásat szeretnék.
Egyébként én sem értem azokat a lányokat akik hatalmas melleket akarnak, tényleg nem kényelmes, a gerincnek sem tesz jót, persze az már ha valakinek tényleg pici a cicije és szeretne egy szép arányos méretűt, őket megértem, mert nagyon rossz ha nem tudsz megbarátkozni valamelyik testrészeddel és ezzel együtt kell élned. Nem tetszik ha egy nő mindenét plasztikáztatja és nagy lufimelleket csinál, de azt megértem ha valamin változtatni szeretne, én az önbizalomhiányom miatt voltam anorexiás, majdnem bele is haltam, mostanra már kicsit jobban elfogadom magam, de a mellműtétről nem mondok le, bárki akar megggyőzni arról, hogy szép így. Nekem ez így nem tökéletes...
De minden beavatkozásnál figyelni kell arra, hogy fő a természetesség, ne tűnjön művinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!