Szerintetek ennek a lánynak eredeti a melle?
Ha igen, akkor van arra lehetőség, hogy ilyenre plasztikáztassam?
1-2 éven belül szeretném, azért kérdezem most csak tőletek.
22/L
Ja, bocsánat, most látom, hogy a kedves kérdező pont ilyet akar. Én lebeszélnélek róla. Ez már túl nagy. Minden szempontból. Esztétikailag is.
Még egyszer bocs, nem olvastam el rendesen az egész kérdést.
Semmi gond, kinek mi tetszik, egyébként nálam se 100%, hogy ilyet akarok. Inkább a párom szeretné.
De ezek után, biztosan nem. Nem akarom tönkre tenni magam...:/
Az egészségügyi részén túl az esztétikait is mérlegeld: lehet, h a párodnak ez tetszik, mert szexuálisan izgatja, DE:
Első ránézésre ez a lány is úgy néz ki, mintha dagadt lenne! A nagyon nagy mellű nőkből már csak az látszik, h akkorák, mint egy hegyomlás.
Semmilyen normális ruhát nem tudsz magadra megvenni, hiszem ehhez kb. xxl-es felsőket kell venni, de azok meg alul elállnak, minden borzalom lenne, hidd el! Varratnod kéne, csiliárdért folyton!
Nekem normál méretű mellem van, de szoptattam két gyereket és az elsőnél akkora volt a mellem, mint a fejem! (Szó szerint!) Utáltam, undorító volt vele létezni! Nyáron folyton beizzadt alatta, törölgetnem kellett mint vmi dagi nagymaminak, alig fértem el vele, semmi sem jött rám, ami nem volt kivágott, abban daginak néztem ki - ahogy mondtam is - ami meg kivágott volt, abban totál közönséges, utcalányos voltam. A hátam fájt, melltartót alig kaptam...stb. Komolyan mondom, utáltam az alatt a pár hónap alatt a mellem és emiatt az egész testemet is! Azóta nem szoptatok és a mellem leeresztett, mint egy lufi. Meg fogom csináltatni, de csak a régieket szeretném vissza, max. C kosarasat. (Hozzátenném 160 cm vagyok, 54 kiló)
Ja, és azt is mérlegeld, h egyszer biztos lesznek gyerekeid, hogy fogod őket kihordani, szoptatni, ellátni ekkora csöcsökkel? Ezekkel élni nem lehet!
És azt is hagy jegyezzem meg, h a barátod kicsit beteg, ha a nemi vágyai miatt elvárná tőled, hogy feláldozd a testedet! Ennyi erővel ő meg járon folyton üzemkész 25 centis farokkal! :S Bocsi, de kész vagyok az ilyen pasiktól. :S Engem is zrikált a férjem, mikor 60 kiló voltam, hogy fogyjak le, mert neki jobban tetszettem úgy, de ez olyan dolog, amitől én is jobban érzem magam!!! És mindig ez a lényeg! Ki tudja meddig lesztek még együtt! Kevés pasi van, akinek ekkora mell valóban tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!