Lányok! Nektek melyik kép tetszik jobban? (before&after kép lent) 23/F
Igazából kicsit szokatlan a helyzet, kapom is a fura tekinteteket és a cinket a baráti körömből, amikor valakinek szóvá teszem, hogy fiú létemre, orrplasztikát szeretnék végeztetni. Nem arról van szó, hogy csúnyának érezném magam, vagy a porban levő önbecsülésemet kellene ezáltal kicsit ellensúlyozni, egyszerűen csak nem tetszik és kellemetlenül érint, ha megpillantom pl.: fotókon. Szemből nem is feltűnő, egész emberi, de profilból (főleg a jobból, mellékelt kép) viszont szerintem nagyon gázos (voltak már olyan elvetemült lányok akiknek, számomra érthetetlen módon tetszett és még meg is dicsérték, h milyen férfias, karakteres; exeket se zavarta). Természetesen a szüleim közt is megoszlanak a vélemények róla, többnyire ellenzik, de nyilván nekem a javamat akarják. Mivel azonban ők elfogultak (szüleinek saját gyerek mindig a legszebb...) ezért nem tekinthetem a véleményüket mérvadónak. Gondoltam inkább bedobom magam a mély vízbe :D, az én szavammal szembe szállhatnak, de az objektív szemlélők hadával nem. (Ezt mondom fateromnak is, hogy ő ne dumáljon, nem neki kell majd napról-napra mellettem ébrednie, metaforával élve :D)
Mivel nagyon durva orrsövényferdülésem is van és ez részben össze is függ az orrom struktúrájával, ezért gondoltam, hogy célszerű lenne a kombinált műtét (mivel a doki aki csinálja, családi barátunk egyben fül-orr-gégész is). A képeket egyébként maga a doki készítette a modellező programjával, nem én sufni tuningoltam össze photoshoppal :D.
Tehát kedves lányok várom szeretettel a véleményeteket, (hideget&meleget egyaránt) kritikát, trollkodást is! nem fogok megsértődni! Srácok is írhatnak természetesen, de lányokat tartottam szükségesnek kiemelni, mert ők vannak abban a privilegizált helyzetben, hogy életem párja az ő táborukból fog kikerülni :D.
Ez volna az: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!