Nem látszik a szemhéjam. Ezt csak plaszikával lehet megoldani? 15/l
Figyelt kérdés
Szóval a szemhéjam csa este, 11 felé látszik. Reggelre a szemöldököm alatt bedagad, ami egész nem lenyomja a szemem. remélem értitek. [link] ilyen, csak még jobban. nem is az a szép mandulavágású, hanem az az álmos, bamba tekintet. Nagyon csúnya..:'(2012. máj. 9. 17:38
11/17 A kérdező kommentje:
Majd küldök!:)
2012. máj. 10. 21:26
13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: ezt hogy érted??
2012. máj. 23. 15:40
14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom feltenni, mert painttel kivágtam a szemem, és nem jó a fájltípus. ezért nem tudom kepfeltoltes.hu-ra feltenni:/
2012. máj. 23. 15:52
15/17 anonim válasza:
Ha paintben beillesztetted a részletet, akkor a Fájl menüben kattints a Mentés másként... részre. Kijön egy ablak, kiválasztod a helyet, alul megadod a nevet - és most jön a legfontosabb - a fájlformátumok közül kiválasztod a JPG-t. És ezekután menni fog.
(Lehet nem JPG, hanem JPEG vagy hasonló, lényegében ugyanaz)
17/17 anonim válasza:
szia! nekem is ilyen a szemem, utána néztem a neten, többféleképpen lehet plaszikai beavatkozás nélkül is segíteni ezen egy kicsit.léteznek úgynevezett szemhéj ragasztócsíkok, vagy folyékony ragasztó, amivel új szemhéjat lehet csinálni. persze nem működik mindenkinél, én is még csak tervezem a kipróbálását.
itt egy videó ezekről a módszerekről: https://www.youtube.com/watch?v=SE8rRpFXFHY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!