Elállók a füleim mit csináljak? (bővebben lent)
Én pontosan tudom, hogy milyen érzés neked, mert nekem is elálltak a füleim, és sokat csúfoltak miatta! Fiú vagy, vagy lány? Kb. mennyire állnak el a fejedtől (cm)?
Amúgy tényleg csak műtéttel lehet eredeményt elérni, mással nem nagyon. Jó lenne megbeszélni a szüleiddel, mert 18 éves kor alatt csak az ő beleegyezésükkel fog menni a dolog. Ha kell, én tudok neked segíteni, ha a műtét mellett döntötök. Írj nyugodtan (akár priviben is), ha bármilyen kérdésed van!
nekem is elállok a füleim ez nagy hátrány csajozáskor
de nekem nem ér meg 150.000 forintot inkább hosszu haj :)
kÉRLEK, könyörgöm ne műtsd meg.
Azért olyan, mert olyannak kell lennie. Ez vagy te. Tanulj meg vele együtt élni és szeresd úgy ahogy van.
Nekem is picit eláll, meg az orrom elég nagy :) De mindezek ellenére nagyon vonzónak tartanak, sokak szerint szexi és ez a szexepilem.
Személyes példa: egyik barátnőm megműttette, mert nagyon elállt neki. Amikor megláttam az eredményt gyógyulás után, komolyan mondom magamban nagyon szakadtam a nevetéstől. látta is rajtam. Igen megváltozott a füle, de sokkal rosszabb lett. Na szép ennyi pénz kidobás, és ugyanúgy takargatja a fülét...
Nézd őket:
kate hudson is nagyfülű, pedig milyen szép :)
kérlek olvasd el ezt a cikket!!! Nagyon jó :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!