Kicsik a melleim. Mit tegyek?
Igazából most 16 évesen sokmindent nem tudsz tenni. Ennyi idősen nem plasztikáznak és szerintem nem fog akkorát nőni a fogamzásgátlótól, hogy jelentős legyen a változás. A többi "csodaszerben" nem hiszek.
Hasonló cipőben járok, csak nekem meg túl nagy...:( Én meg kisebbet szeretnék.
Egy volt szobatarsnomnek 17 evesen indult be a mellnoves, lehet te is kesobb ero tipus vagy.
Minden esetre nagyon fontos az egeszseges taplalkozas, valamilyenfele sport vegzes a test fejlodesehez.
Keruld a dohanyzast, alkoholt, drasztikus fogyokurakat, egeszsegtelen eteleket, ezek mind negativ befolyassal vannak a szervezet fejlodesere es egeszsegere.
Olvastam egy mellmasszazsrol, amelyikkel valamilyen szinten novelest is lehet elerni, de nekem kisse bonyolultnak tunik, nem artana megkerdezni egy masszirozo velemenyet. Bemasolom a linkeket:
Ezek nem arthatnak, ha helyesen, finoman figyelemesen es felelosen vannak vegezve.
Szivesen. :)
Igen, te is elvegezheted.
En is probaltam meg,viszont csak a kezeimet hasznaltam, nem ultem torok ulesbe. Nem voltam elegge kitarto. rovid ido utan abbahagytam, korulbelul 2 het utan, es el kell teljen legalabb egy honap, hogy eredmenye legyen. Hasznalj kozza masszazsolajat, peldaul geranium, ylang-ylang, levendula.
No, én 27 éves vagyok már. Az én tapasztalataim:
1: Plasztikai műtét - nem próbáltam, de biztos hatásos :)
2: Fogamzásgátló - nem nőtt meg tőle
3: 12-3 KG hízás - hasra, combra ment, cici maradt
4: "Mellnövelő" tabletta, krém stb - ilyet sose mertem, szerintem hülyeség
5: hormon - szintén nem mertem, de mivel a bogyó sem használt, gondolom ez se használna
6: terhesség, szoptatás - a terhesség alatt nem változott a mérete, a szoptatás alatt viszont igen! Nemrég hagytam abba, és remélem, hogy ekkora marad. Hogy konkretizáljam, most belenőttem az A méretű kosárba, és nem hordok push-up-ot.
A legfontosabb sajnos valóban az, hogy fogadd el magad. (Nem könnyű, tudom!) Nekem a push-up segített, no meg egy pasi, akit nem zavar ilyesmi. (Amúgy ahány pasival eddig dolgom volt, egyik se tett semmilyen negatív megjegyzést emiatt, szóval abszolút van remény!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!