Mellkisebbítés-tapasztalatok?
Tizenéves korom óta nagyok a melleim, most sokan hülyének fognak tartani, de rettentően frusztrál, idegesít, hiszen sok ember már ez alapján megítél, ismeretlenül; a hátam, vállam is rettentően fáj, pedig végzek gyakorlatokat, futni alig tudok, úgy érzem, mintha akadályozna a mozgásban is.
Most már elég szépen meg van ereszkedve...
Hallottam, hogy ingyen is meg lehet csináltatni, kisebbíttetni-bár nem tudom, olyankor milyen munkát végeznek. Volt aki ilyen műtéten esett át, ha igen, kíváncsi lennék mennyiért, hol csináltatta?
Köszönöm a válaszokat!
Első válaszolónak: nehéz dolog olyasmit csak úgy elfogadni amitől az alanynak fájdalmai vannak és korlátozza a mozgásban. Pláne ha tehet is ellene.
Kérdezőnek: Altatásban végzik, kb 3 óra a műtét. a felesleges mirigy és zsírszövetet távolítják el. A tejcsatorna egysége megmarad, még szoptatni is tudod majd a babád amikor lesz. De javaslom mindenképp konzultálj előtte dokival is.
Jaj, köszönöm a válaszokat!
Nem baj, árnak utánanézegetek majd. Elsőnek: Kedves vagy tényleg, de ez tényleg "mélyebb" probléma, mint az hogy nem tudom magamat elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!