Mellimplantatumom kivetetese utan felvarrasam-e mellem vagy sem? Tapasztalatok?
15 eve van implantatumom. Nagyon unom mar, kenyelmetlen is, faj is a hatam, szeretnem kivetetni. Semmi mellem nem volt elotte, most 75-DD kosaras A kosarrol eredetileg.
Nem szeretnem felvarratni mert lattam felvarrott melleket es nem tetszenek a hosszu vagasnyomok ahonnan a nort kivagjak... Kivetette itt valaki vagy ismertek olyat aki kivetette implantatumat es nem varratta fel, es jo eredmenye lett?
az az igazsag a logas sem zavarna annyira... jo lenne ha megint termeszetes erzesu lenne a mellem. fura hogy akkor a mindenem az volt hogy nagyobb legyen es most ez mar nem szamit, csak vissza az eredeti erzest! meg lehet unni a mu melleket, mert az nem az enyem... sosem volt az! Oreg sem vagyok meg csak 35 eves! A ferjem azt mondta o nem banja ha kivetetem, nem ezert szeret.
Csak kivancsi vagyok valalkinek volt-e ehhez hasonlo tapasztalata. Azert irtam ide. Kepet nem akarok kuldeni. Nagy a mellem! Szopizott is a lanyom 2 evig, es utana meg nagyobb maradt! Tudom ha kiveszik a implit belole logni fog... 375 cc-t rakott bele a doki anno. (tehat 3.75 dl saline van benne nem szilikon)
"Az első töltés után 20 % felszívódik , a többi ott marad.Csak évek múlva szívódik fel teljesen"
Biztos igazad van, de évek múlva megint az lesz hogy a melle egy üres bőrzacsi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!