Mellimplantatumom kivetetese utan felvarrasam-e mellem vagy sem? Tapasztalatok?
15 eve van implantatumom. Nagyon unom mar, kenyelmetlen is, faj is a hatam, szeretnem kivetetni. Semmi mellem nem volt elotte, most 75-DD kosaras A kosarrol eredetileg.
Nem szeretnem felvarratni mert lattam felvarrott melleket es nem tetszenek a hosszu vagasnyomok ahonnan a nort kivagjak... Kivetette itt valaki vagy ismertek olyat aki kivetette implantatumat es nem varratta fel, es jo eredmenye lett?
Az implantátumot is cserélgetni kell 10 évente úgy tudom.A töltéssel meg szaporítod a mirigy állományt.És az mégis csak a saját zsírod , saját sejtjeid, kizárt az allergiás reakció és az idegen anyag meg a rákkeltő hatás.A kövérebb nőknek vajon miért olyan nagy a melle?Mert sok benne a zsír.
A zsír nem szívódik fel olyan hamar.
Én pont ezen gondolkodom. Es sajnálom hogy megmütettem magam. Nekem volt mellem eredetileg 80b 75 c most ebbő llett 75 d e.
Azt hittem majd milyen jo lesz melltartó nélkúl is fel tudok venni ruhákat. És dehogy fáj a sulytók a mellem alja folyton melltartót kivanok anélkül kényelmetlen.el vagyok keseredve én is. Nekem azt mondtak utana fel kell varrni. De most hallottam egy lehetóséget hogy bodytite val lehet csökkenteni a kitágulást ill javitani rajta ha kiveszik az implantot. Vsz ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!