Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellimplantatumom kivetetese...

Mellimplantatumom kivetetese utan felvarrasam-e mellem vagy sem? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

15 eve van implantatumom. Nagyon unom mar, kenyelmetlen is, faj is a hatam, szeretnem kivetetni. Semmi mellem nem volt elotte, most 75-DD kosaras A kosarrol eredetileg.

Nem szeretnem felvarratni mert lattam felvarrott melleket es nem tetszenek a hosszu vagasnyomok ahonnan a nort kivagjak... Kivetette itt valaki vagy ismertek olyat aki kivetette implantatumat es nem varratta fel, es jo eredmenye lett?

2012. márc. 8. 09:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az implantátumot is cserélgetni kell 10 évente úgy tudom.A töltéssel meg szaporítod a mirigy állományt.És az mégis csak a saját zsírod , saját sejtjeid, kizárt az allergiás reakció és az idegen anyag meg a rákkeltő hatás.A kövérebb nőknek vajon miért olyan nagy a melle?Mert sok benne a zsír.

A zsír nem szívódik fel olyan hamar.

2012. márc. 12. 19:26
 12/16 anonim válasza:

Én pont ezen gondolkodom. Es sajnálom hogy megmütettem magam. Nekem volt mellem eredetileg 80b 75 c most ebbő llett 75 d e.

Azt hittem majd milyen jo lesz melltartó nélkúl is fel tudok venni ruhákat. És dehogy fáj a sulytók a mellem alja folyton melltartót kivanok anélkül kényelmetlen.el vagyok keseredve én is. Nekem azt mondtak utana fel kell varrni. De most hallottam egy lehetóséget hogy bodytite val lehet csökkenteni a kitágulást ill javitani rajta ha kiveszik az implantot. Vsz ez lesz.

2012. márc. 17. 10:14
 13/16 A kérdező kommentje:
igazad van elozo meg lehet unni es en is valahol banom hogy megcsinaltattam anno. most nem kene ilyen hulyesegekert aggodnom es a penzt szornom! ha valaki csak azert csinaltaja meg mert szimplan nagyobbat akar de nincs igazan szuksege ra! tapasztalatbol mondom, hidd el jo az ami van!!!!
2012. márc. 20. 22:00
 14/16 anonim válasza:
Én nemrég vetettem ki 390 -es volt, 5 éve volt bent, 520-asra cseréltettem. Vagy egy új implantátum, vagy felvarrás mindenképpen kell, hiszen ha kiveszik akkor marad 2 üres cicid.
2012. máj. 15. 12:37
 15/16 A kérdező kommentje:
miert rakattal bele 120 cc-vel tobbet? nem voltal megelegedve az elozo merettel?
2012. máj. 15. 14:34
 16/16 anonim válasza:
A műtét után 2 évvel szültem, így picit megereszkedtek, ezért cseréltettem 520-asra, bár a magasságomhoz képest még így sem nagy,nagyobbra számítottam...
2012. máj. 15. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!