Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lányok! Ti nem érzitek valamil...

Lányok! Ti nem érzitek valamilyen szinten "igazságtalannak" ha egy lánynak mű melle van?

Figyelt kérdés
Szóval, ez onnan jutott eszembe, h mikor ősszel elkezdődött a Való Világ elég sok lánynak meg volt csináltatva a melle. Erről Én nem tudtam még akkor, és irigykedve néztem,h "Ó, de jó nekik!". Mikor leesett,h azok a mellek mű-ek, kicsit kettős érzés kavargott bennem, az egyik h azért az mégsem igazi és nem mindenki teheti meg,h ilyen cicijei legyenek. A másik pedig,h hiába csak mű, a pasik akkor is szépnek találják...
2012. ápr. 16. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sajnos én meg "ortopéd" mellekkel születtem. Egyik 70es, másik 80as. :-( Szembetűnő a különbség, egy ruhát, blúzt sem húzhatok fel melltartó nélkül,de azt is egyik oldalon ki kell tömnöm, mert ugye nem egyforma.

Strandra mennem esélytelen 10 éve, mert egy bikini se jó, kitömni meg nem lehet.

Sajnos nincs kb 1millám a megcsináltatásukra és soha nem is volt. Párkapcsolatom sincs, mert hiába mondják, h ha majd szeret vki, akkor így is elfogad. Elfogad, igen, de nem rajong értem és amint talál egy jobb nőt, lelép. Szal, ha lenne pénzem, én nem gondolkodnék rajta.

2012. ápr. 22. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:
12:56 ne haragudj hogy megkérdem,de hány éves vagy?..Amugy igen a te esetedbe én megérteném a plasztikát,rossz lehet ugy élni,viszont azt én is mondom hogy ha valaki szeret akkor ugy fogad majd el,ha meg elhagy valakiér aki szebb akkor nem szeretett.Ne olyan férfit keress aki a kinézetedér van veled,hanem olyat aki a belső értékeidet szereti,tudom hogy nehéz de nem lehetetlen rátalálni az ilyen pasira...Mit érnek a nők a plasztikával?Szebbek stb,leszarhatják ha isten örizz lesz egy balesetük ahol megcsúnyúl az arcuk,és bármennyi plasztikát végezzenek ők is lesznek öregek,de rosszabb lesz nekik mint azoknak kik a természetességet vállasztják..ez szerintem a sminkre is igaz...De én nem dönthetek senki helyébe,az biztos én nem plasztikáznám magam soha!
2012. ápr. 25. 00:48
 13/16 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok. Utolsó örülj, h téged nem vert meg a természet.
2012. ápr. 26. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Örülök,de még nem vagy öreg ahoz hogy szeressenek...biztos hogy nehéz lehet ugy élni (bár én nem tudom)...de probálj arra gondolni hogy mi lenne ha ez az egész plasztikai műtétes dolog nem is létezne...Mert akkor biztosan könnyebben fogadnád el magad,mivel tudnád hogy nincs megoldás...Igy meg gondolj arra hogy nem létezik megoldás,talán erőt ad a további évekbe...És ha van önbizalmad az más kisugárzást ad majd..Biztos nehéz,de probáld meg:)..Probáld 2-3 hónapig elhinni azt hogy szép vagy,és felejtsd el a kis hibád,emeld ki a többi testrészed szépségét..Meglátod másképp tekint rád a világ (saját tapasztalat)
2012. ápr. 29. 01:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Tbre nem tudod megcsináltatni?
2012. ápr. 29. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:

De igen, igazsagtalan azokra nezve akiknek nincs eleg penzuk megcsinaltatni ezert muszaj belenyugodjanak abba amit a termeszettol kaptak.

Ismerem az erzest mikor mondjuk ugy irigykedek valakire, hogy milyen jol nez ki (nem csak MELLesleg) aztan kiderul, hogy az egesz csak mu.

Az a baj, hogy ezzel az ember ugymond elarulja magat es becsapja a kornyezetet. Olyasmivel hivalkodik ami nem az o resze, hanem egy masik ember rajta vegzett munkaja.

Legfokepp a kacsaszaj jellegu plasztikai muteteket tartom vegtelenul ertelmetlennek. Csucsoritenek, elhiszik magukrol mennyivel menobbek lettek ezaltal valojaban pedig csak a doktor munkajat hordozzak magukon, ezzel reklamozva ot.

Akkor lenne valoban hasznos a plasztikai sebeszet, ha tenleg csak a szuksegszeru eseteket vegeznek el.

Az ember merjen kiallni, buszken vallalja fel egyszeri es megismetelhetetlen mivoltat!

2013. nov. 4. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!