A mű mell önbizalmat ad?
ezt az idegen test szöveget felejtsétek már el légyszives.
semmilyen idegen érzés nincs.
a másik meg ha a csontjaidat kell majd összecsavarozni azt sem kéred,mert idegen testet ne tegyenek beléd?
Igen önbizalmat ad,de akinek nincs,az nem tudhatja milyen örömteli érzés!és a pasik is odavannak érte,persze otthon azt mondjak h undoritó,nehogy az asszonynak is kelljen egy.
Igen. Nemrég volt a műtét. 30 vagyok, 15 éves korom óta megvan a szándék, de sokáig vártam, hogy hátha nőni fog. Nem nőtt.
Sportolok, minden testrészemet tudom formázni, ezt sajnos nem, mert maximum még kisebb lett a zsírszövet vesztésétől.
Egyszerűen a saját önbizalmam miatt kellett, mert minden tetszett magamon, csak a mellkasom volt lapos.
A hátfájás nem igaz, az bizonyos méret felett van. Nekem 70AA-ból lett 70C a méretem. A két implant összesen fél kg súlyú, ennyitől nem fáj a hát és a méret se olyan, mintha két dinnye után sétálnék.
Az viszont tény, hogy ha valaki általánosságban elégedetlen magával vagy másra szeretne hasonlítani, akkor nem tesz jót a műtét, mert ott a lélekkel kell foglalkozni.
Én elégedett vagyok, a két-három hetes gyógyulási időszak után (átmeneti mozgáskorlátozottság a karokat érintően) már teljesen a magaménak éreztem és ugyanúgy tudok bármit csinálni.
Ehhe. :) Szegény lányok, akik a csecsemőkorban éhező férfiak miatt nagy melleket akarnak. :) No az én anyukámnak volt teje, így én a kicsi mellű csajokat bírom.
A mű mellett, meg úgy ahogy van utálom. Amelyik nőnek mű melle van (hacsak nem egészségi okokból) annak a személyiségével is gond van, így már az elején tudom, hogy nem illik hozzám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!