Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van egy anyajegyszerű valami...

Van egy anyajegyszerű valami az orromon és borzasztóan zavar. Szerintetek levetessem?

Figyelt kérdés
Szóval, nem olyan mint egy átlagos anyajegy, nem barna színű, nem sokban tér el a bőröm színétől, egy kicsit rózsaszínes talán, és nagyon kicsike, picit nagyobb mint egy gombostű feje. Az a legidegesítőbb,hogy pont az orrom közepén van, és még egy kicsit fénylik is, szóval úgy nézek ki, mint egy bohóc. Régebben szinte észre sem vettem de mostanában állandóan azt nézegetem, és nagyon zavar,hogy ott van. Néha már rá sem merek nézni az emberekre, mert félek,hogy elkezdik bámulni. Sokszor vastagon bepúderezem az arcomat,hogy ne látszódjon, de még így se nagyon tudom eltüntetni. Szerintetek egy ilyen anyajegyet is le lehet szedetni? Kb. mennyibe kerülne, és bőrgyógyásszal vagy plasztikai sebésszel szedessem le? ÉS lézerrel vagy kivágják?
2012. ápr. 6. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:
felesleges levetetni, nekem az orrom hegyén van hasonló. engem sosem zavart. lealapozod aztán kész
2012. ápr. 10. 20:07
 2/3 anonim válasza:
Szerintem te már eldöntötted , hogy leveteted,csak kissé bizonytalan vagy. Egyébként tudtommal nem túl drága, nekem is vann egy halvánz folt a nzakamon ami kicsi , de én látom , és le fogom szedetni, mert az én testem, én döntök róla, és én tudom, hogy így jobban érezném magam a bőrömben.
2012. ápr. 12. 12:50
 3/3 A kérdező kommentje:
hát igen, tudom,hogy le szeretné, szedetni, de néha még elbizonytalanodom. egyszer úgy is sort kerítek rá, mert addig úgysem szűnik meg a komplexusom.
2012. ápr. 12. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!