Arányaihoz képest nagy az orrom, és fura alakja van. Egy orrplasztika 400-460k forint, amennyire én tudom. Megéri kiadni rá ennyi pénzt vagy annyira nem súlyos? Mit gondoltok?
Nem súlyos!! És ká lenne olyan sokat ki adni érte ,de ha neked vészes akkor csináltasd meg !! meg ha van rá anyi pénzed :XD
2012. ápr. 4. 08:56
2/15 A kérdező kommentje:
Hát egyelőre nincs, de még nem is vagyok 18, szóval van időm gyűjteni :D
2012. ápr. 4. 09:05
3/15 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Még akár a szexepiled is lehet később.
De persze te tudod.. a sógornőm pont most csináltatta meg az orrát, egy állítólag ronda hupli miatt - szerintem pont ugyanúgy néz ki az orra, mint előtte. Mondjuk előtte se láttam azt a huplit.. neki megért ez a műtét fél millát.
2012. ápr. 4. 09:06
4/15 anonim válasza:
Én nem is értem a problémát, szerintem nincs vele baj. Nekem van ismerősöm akinek volt orrplasztikája és szerintem pl előtte szebb volt, hiába akkor még nem volt tökéletes-szabályos orra
2012. ápr. 4. 09:38
5/15 anonim válasza:
MI a baj az orroddal? Nem is nagy!Nem fura az alakja!
2012. ápr. 4. 10:42
6/15 anonim válasza:
Szerintem sincs baj az orroddal, de átérzem a gondodat, én a cicimet nem tudom elfogadni, és gondolkozok egy kis szilikonon, csak az a gond, hogy nem tetszenek a szilikon mellek:D szóval eléggé patthelyzet...
A gond, hogy bármennyi ember mondja neked, hogy szép vagy így is, nincs semmi gond az orroddal, akkor is neked kell magadban elfogadnod amit a tükörben látsz.
2012. ápr. 4. 11:59
7/15 anonim válasza:
nincs tipikusan szép orrod, de szerintem ez nem feltétlenül baj:) ahogy előző kommentelők is írták, simán lehet ez a szexepiled :) persze ha nagyon bele vagy betegedve, az más tészta, de külső szemlélőként én "meg lennék elégedve vele".
2012. ápr. 4. 13:00
8/15 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy én szép orrot akarok. >.< De hiába, mindig rájövök, hogy egyelőre még ha lenne is annyi pénzem abból egyetemre mennék külföldön. Na majd egyszer később talán.
2012. ápr. 4. 13:15
9/15 anonim válasza:
a képen nem látszik nagynak, ennyi pénzt szerintem csak akkor adjál ki rá, ha nagyon sok pénzed lesz
2012. ápr. 4. 13:40
10/15 anonim válasza:
Szerintem sem vészes, de azért tény, hogy engem is zavarna, ha ilyesmi orrom lenne, szóval megértelek. Szerintem gyűjts, és ráérsz pár évet gondolkodni, hogy megbékélsz e az orroddal vagy inkább másra költöd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!