Az orromat kb mennyiért lehetne megcsináltatni?
Figyelt kérdés
eléggé irritál engem és sok gátlás van miatta bennem. az orrom "tetejénél" kiáll egy kis csont (talán nyereg a neve) és rohadtul idegesít és zavar és örülnék ha nem ilyen lenne meg talán kicsit kisebb lenne...szóval nagyjából mennyiért csinálják meg? ha nem túlságosan sok akkor elkezdek gyűjteni rá...2011. dec. 25. 18:51
1/6 anonim válasza:
250 ezer ft körül vane gy orrműtét
3/6 A kérdező kommentje:
aztarohadt********** az sok azért ahhoz elég sokat kellene gyűjtenem...én ilyen 100-150 körül gondolkodtam..
2011. dec. 27. 04:05
4/6 anonim válasza:
Annyiért is csinálnak biztos de én nem mernék annyiért bevállalni.Nekem sztár doki csinálta akinek sok referenciája volt azért volt 600 ezer , pontosan olyan lett az orr amilyet szerettem volna.Bevallom őszintén hogy nem szeretem a hivatásomat és csak azért választottam mert jól fizet , külföldi munkahelyem van és pár hónap alatt tudtam félre tenni műtétre.Több műtétet nem tervezek.
5/6 anonim válasza:
Elálló fülek is több, mint 150 lassan, nemhogy az orr! 400.000 az átlagár jelenleg.Vannak akik trükköznek, mert orsövényferdülésük van és a korrekciót plasztikázással kombinálják a tb-re. De ha csak esztétikai probléma van, akkor nem lehet!
6/6 anonim válasza:
És TB támogatással hol lehet megműttetni? Magán sebészeknél is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!