Ebben az esetben igényelhető-e valamiféle TB támogatás?
Figyelt kérdés
Komplex fejlődési rendellenességem van, ami érinti az adott oldal lágy részeit, a mirigy és az izom alatti kötőszöveteket, a bimbót, bimbóudvart. Ennek következtében alul nem fejlődött ki a mellem rendesen. Nem túl esztétikus látvány, és a megkérdezett sebészek szerint csak az alsó izom felvágásával,és implantátum behelyezéssel korrigálható.
Mi véleményetek?
Gondolom az implantátumot biztosan nem, de a műtéti költséget hátha állja a TB.
Alap dolog lenne hogy tamogassa az allam, ugyanis ez befolyasolhatja a szemelyiseged fejlodeset, depresszio, kisebbsegi komplexus, stb. es plana ha cikiznek is az eretlenek miatta suliban (szegenykem). Ha pedig nem tamogatja az allam akkor ba...z-odjon meg az osszes k.urva politikus akik ezt tettek a neppel hogy nincs egy normalis TB tamogatas.
2012. márc. 25. 19:00
3/5 A kérdező kommentje:
Első! Köszönöm, hogy utánanéztél, mindenképp részletesen utánajárok, az eddig megkérdezett dokik véleménye nagyon eltérő..
Az utolsó válaszolónak köszönöm, kicsit felvidított, hogy van, aki megérti a problémám, és nem csak felesleges hisztinek veszi..
Én úgy hallottam a TB csak a hatalmas mellekre ad támogatást, a hátfájás miatt.. Bizakodom..
2012. márc. 26. 08:52
4/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, h már nem támogatja a TB. csak a nagy melleket (amit írtál is), tovább, ha rák miatt csonkítják, annak a korrekcióját.Impli árát akkor se, márpedig az 1 pár 500.000 Ft, a műtét maga olyan 200-300eFt. Régebben is csak 30%-kel támogatták, most már nem. Nekem is erre lett volna szükségem.Sajnos nem sikerült a Tb támogatást megszereznem. Ennek ellenére lehet, h találsz dokit állami kórházban, aki megműt és valahogy segít az elszámolásban is.
2012. márc. 27. 18:56
5/5 anonim válasza:
Leírásod alapján csőmelled van,nem támogatja a TB a műtétet.Támogatás csak kisebbítéskor és műtét után pl(rákos betegség miatt eltávolított mell)jár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!