Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Segítséget kérnék. Többi lent!?

Szösszikehh kérdése:

Segítséget kérnék. Többi lent!?

Figyelt kérdés
van egy barátnőm most lesz hamarosan 18 éves. annyit szeretnék csak hogy 14 éves kora óta zavarja valami, ami az úgynevezett "cső" alakú mell. soha nem vetkőzött le egy fiúja előtt sem mert nagyon szégyenli. nincs túl nagy melle, de ami van neki az is cső alakban nől túl nagy a mellbimbója, és az egész melle mintha "lógna" a kérdésem annyi lenne hogy műtét nélkül meg lehet e egy lyet oldani? ha nem akkor hol? hogyan? és mennyi pénzért csinálnak ilyet!? és hogy mennyire kockázatos. köszönöm előre is.
2012. márc. 12. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló problémával küzdök.:( Így rengeteget olvastam már a témában. Természetesen műtéttel orvosolható, viszont sokkal összetettebb, mint egy "normális" mellműtét. Implantátumot is kell beültetni + mellfelvarrás, és még a bimbót is kisebbíteni kell. Az árat azt a helye válogatja, de szerintem 800 000-1 000 000 Ft között lehet... Sajnos nem olcsó. :(
2012. márc. 12. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
sajnálattal hallom hogy nem lehet olcsóbban megoldani...:/
2012. márc. 12. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
csőmell csak plasztikai műtéttel korrigálható. Ha van elég mirigyállomány akkor nem kell implantátum és 400 ezerből kijön, ha nincs akkor 700-800.
2012. márc. 12. 19:12
 4/6 A kérdező kommentje:
és hol végeznek ilyen műtéteket? és mennyire kockázatos?
2012. márc. 13. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Állam kórházakban, magánklinikán.

Mint minden műtétnek a plasztikai bavatkozásoknakisvan kockázata, de én biztos vállalnám ha csőmellem lenne, és lenne rá pénzem

2012. márc. 14. 16:04
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igen. a másik probléma a pénz.:S
2012. márc. 14. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!