1/14 anonim válasza:
Semmit. Ez csak egy tetoválás.
2/14 anonim válasza:
Jó, de nyilván van valami jelentése, ez egy szöveg...
3/14 anonim válasza:
Ezek japán vagy kínai jelek, de a jelentését nem ismerem.
4/14 anonim válasza:
Ez szerintem 4 különböző írásjellel, de ugyanazt jelenti. A legalsó tuti hogy japán v. kínai, a felülről 2. pedig arabnak tűnik, de ki tudja. Nyelvész megmondaná.
5/14 anonim válasza:
Négy jel jelentése sorrendben:
kis
hülye
kötsög
vagyok
6/14 A kérdező kommentje:
utoplsónak:
te
meg
egy
hülye
paraszt
vagy
-.-"
2012. febr. 23. 19:38
7/14 anonim válasza:
És mondja azt valaki a másikra, hogy hülye, aki a plasztikai műtétek közé teszi fel ezt a kérdést. Mi köze ennek a plasztikai műtétekhez? Legközelebb a tudományos kérdések közé tedd fel, ott legalább kiderítik, hogy IQ negatív vagy.
8/14 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van. Mi a francnak van ez itt? Egyébként csak kis hülyék tetováltatnak magukra olyat, amiről azt sem tudják mi. Lehet, hogy azt írták rá, hogy "b.uzi vagyok". Ilyen feliratú pólókat árultak európai turistáknak Japánban a kilencvenes években. Röhögtek is a japánok.
9/14 A kérdező kommentje:
x"D mondjuk gondolt valaki arra , hogy nem énvagyok a képen ? :))mégcsak nemis vagyok fiu :P
2012. febr. 25. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!