Mennyire fáj a csuklóra történő tetoválás?
Figyelt kérdés
Azt mondják a csontosabb részeken jobban fáj, a csukló pedig viszonylag az...2011. nov. 10. 21:50
1/3 anonim válasza:
Hát...
Állítólag egyből ráültetik az embert a wc-re, mert a fájdalomtól úgyis beszarik.
3/3 anonim válasza:
Én épp ma csináltattam tetkót. Nem tudom, a csuklónak melyik részére gondolsz, nekem a belső oldalra készült egy felirat, arra a részre, ahol már nem gyűrődik a bőr, ha behajlítom. Na szóval értitek. :D És alig éreztem fájdalmat, inkább csípett néha, de egy-két vonástól eltekintve mosolyogva bírható volt. Olyan volt, mint mikor a papír megvágja a kezem. És nekem amúgy alacsony a fájdalomküszöböm. Ha mondjuk úgy gondoltad, hogy körbetetoválni vagy ilyesmi, akkor abban viszont nem én vagyok az illetékes. :) (20/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!