Nőni fog a mellem, vagy gyűjtögessek műtétre?
nem túl valószínű, hogy nőni fog.
A maszírozást szerintem kihagyhatod, nem fog működni. Bár ez a legolcsóbb minden lehetőség közül, szóval vesztenivalód nincs.
A műtéten kívül vannak még tabletták, természetesen igen borsos áron, bár még mindíg olcsóbbak, mint a műtét.
pl. ez: [link]
hogy működik-e azt nem tudom.
Egyébként szerintem nem műttesd meg magad. Ha te meg tudsz békélni vele, akkor biztos találsz olyan pasit, akinek (más jó tulajdonságai mellett) pont a tied a zsánere.
Magam részéről inkább lógjon, vagy legyen kicsi, mint műanyag.
Én pasi vagyok, és nekem kifejezetten tetszenek a kis mellek!
Szerintem ne műttesd meg magad!
Szerintem ez tök szomorú, h "el kezdj-e gyűjteni műtétre". Talál bármi más módszert, szerintem ha egy pasi szerelmes (és normális :) persze vannak kivételek.. ) akkor, nem erre bukik. Ha pedig szeret, tényleg nem ez a névadó.
Nem tudom, hiszel-e benne, de vannak amolyan "más" módszerek is. Pl. a természetgyógyászat... és egyéb elvolt dolgok, amikbe persze nem mindenki hisz. De szerintem érdemes alaposan utánanézned, mert lehet, h többféle gyógymód van. (Akár könyvekben is, nemcsak neten)
A műtétről annyit, mivel én is kimellű vagyok, sokat játszottam a gondolattal, milyen lennék szilikonnal. Végül is a konkrét elhatározástól mégis messze elmaradtam. Részben az anyagiak miatt, részben a műtéttől és a szövődményektől való félelem miatt. Na és az ember szeretné a nyugdíjat is megérni, sőt még utána is élni egy darabig, még ha ez nincs is biztosítva. Belegondoltál abba, hogy örökké nem maradhat az a szilikon benned? További anyagiakra lesz szükség a cseréjéhez, esetleg az eltávolítása után mi lesz?
A másik: én még hála Isten nem voltam igazán nagy beteg, de már sokat hallottam ilyenektől, hogy a komoly betegségből való felgyógyulása után egészen másképp gondolkodott az életről, az igazán lényeges dolgokról. Érdemes lenne ezen is mélyebben elgondolkodni, mert az egészségnél azt hiszem nincs fontosabb. Ha ez nincs, akkor semmi sem az igazi. Ezt kellene a leginkább megbecsülni, és ha nem muszály, ne terheljük a testünket feleslegesen ilyen dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!