Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha plasztikai műtétre vállalko...

Ha plasztikai műtétre vállalkoznál, mi (ke) t műttetnél?

Figyelt kérdés

Olyanok ne írjanak akik nem vállalnák be!

Én az orromat tenném szívesen egy kicsit szebbé :)

2011. máj. 28. 15:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A mellemet szívesen megnagyobbíttatnám. De nem biztos, hogy valaha is eljutok oda, hogy tényleg megcsináltassam, mert félek a műtéttől.
2011. máj. 28. 15:51
 2/18 anonim ***** válasza:

én a füleimet mert túl elállóak

14/L

2011. máj. 28. 15:52
 3/18 anonim ***** válasza:

mellfelvarrás kisebbítéssel (nekem nagy és kényelmetlen, illetve a fiatalkori fogyástól megereszkedett)

orrplasztika (mert görbe)

2011. máj. 28. 15:55
 4/18 anonim ***** válasza:
kicsit elálló a fülem de kicsi aranyos talán ezt műttetném meg.hát mellem az sem vészes de azt is hogy ne lógjon habár lehet nem is kellene,de legjobban a fülemet,régen nem mertem felkötni a hajam, de most már bátran másnak rosszabb.
2011. máj. 28. 16:06
 5/18 anonim ***** válasza:

Szempilla beültetés!(tényleg van ilyen, csak 800 000ft)

Olyan rossz, hogy rövidek és ritkák a szempilláim..:s

Mondjuk a szemem közelében műteni...áhh, inkább nem.

2011. máj. 28. 16:07
 6/18 anonim ***** válasza:

Orrplasztika, mert széles az orrom és rövid-porcáültetés

Hajvonal lejjebb hozatala (túl magas a homlokom, pedig leinkább összefogva hordom a hajam igy elég feltűnő)

A-s mellből szolid B-s mell

Ha választhanék a 3 közül, akkor az orrplasztikát választanám, mert ez zavar leginkább, többi nem annyira hogy valóban meg is csináltassam. Esetlegha épp annyi szórnivalő pénzem lenne, de nincs :). De ha minden igaz meg is fogom operáltatni az orrom :)

2011. máj. 28. 16:08
 7/18 anonim ***** válasza:

Hupsz

"(tényleg van ilyen, csak 800 000ft)"-t

úgy értettem, hogy csak hát eléggé drága..:D

2011. máj. 28. 16:08
 8/18 anonim ***** válasza:

Szsempilla hosszabbitasra:

ricinus olaj. Egyszer egy nap, este. Azert este, mert altalaban nekem egy pici belemegy a szemembe is, es az olajtol duplan latok.

Lumigan szemcsepp, kerd a dokitol, mond meg neki mire akarod, kiirja. Egyszer egy nap, barmikor.

Mindkettotol nagy valtozast latsz ket het alatt. Emellett meg sotetebbek

is lesznek a szempillak. En mar mindkettot hasznalom evek ota. Jobban szeretem a szemcseppet, de ha nincs, olaj is nagyon jol megteszi.

2011. máj. 28. 16:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Mellfelvarrás, mert úgy látom, kicsit lógnak :S
2011. máj. 28. 17:16
 10/18 anonim ***** válasza:
Az orromon van egy kis pukli (ami oldalról látszik), én viszont szebbnek találom az egyenes vagy kicsit íves orrot, szóval azt. Meg esetleg mellfelvarrás, de ott biztos látszanak majd a műtét hegei később is, úgyhogy inkább nem.
2011. máj. 28. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!