Ha plasztikai műtétre vállalkoznál, mi (ke) t műttetnél?
Olyanok ne írjanak akik nem vállalnák be!
Én az orromat tenném szívesen egy kicsit szebbé :)
én a füleimet mert túl elállóak
14/L
mellfelvarrás kisebbítéssel (nekem nagy és kényelmetlen, illetve a fiatalkori fogyástól megereszkedett)
orrplasztika (mert görbe)
Szempilla beültetés!(tényleg van ilyen, csak 800 000ft)
Olyan rossz, hogy rövidek és ritkák a szempilláim..:s
Mondjuk a szemem közelében műteni...áhh, inkább nem.
Orrplasztika, mert széles az orrom és rövid-porcáültetés
Hajvonal lejjebb hozatala (túl magas a homlokom, pedig leinkább összefogva hordom a hajam igy elég feltűnő)
A-s mellből szolid B-s mell
Ha választhanék a 3 közül, akkor az orrplasztikát választanám, mert ez zavar leginkább, többi nem annyira hogy valóban meg is csináltassam. Esetlegha épp annyi szórnivalő pénzem lenne, de nincs :). De ha minden igaz meg is fogom operáltatni az orrom :)
Hupsz
"(tényleg van ilyen, csak 800 000ft)"-t
úgy értettem, hogy csak hát eléggé drága..:D
Szsempilla hosszabbitasra:
ricinus olaj. Egyszer egy nap, este. Azert este, mert altalaban nekem egy pici belemegy a szemembe is, es az olajtol duplan latok.
Lumigan szemcsepp, kerd a dokitol, mond meg neki mire akarod, kiirja. Egyszer egy nap, barmikor.
Mindkettotol nagy valtozast latsz ket het alatt. Emellett meg sotetebbek
is lesznek a szempillak. En mar mindkettot hasznalom evek ota. Jobban szeretem a szemcseppet, de ha nincs, olaj is nagyon jol megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!