Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Magasság növelő műtét? Hol és...

Magasság növelő műtét? Hol és kb mennyiért vállalnak ilyet? Kockázatos? 160-165 körüli 21 éves srác vagyok, nőni már nem fogok, és zavaró a magasságom

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 15:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én 195 vagyok, de nem vagyok megelégedve a testmagasságommal, ez igazából fejben dől el. Nem hiszem, hogy létezik ilyesmi, de ha tán mégis lenne gondolom nincs rá millióid, vagy igen? Amúgyis az ember 35-40 után, ahogy öregszik alacsonyabb lesz úgyhogy élvezd azt a 160 centit, amíg még teheted. Amúgy meg, csak most látom, hogy ez a kérdés már 3 éves kíváncsi lennék mi történt azóta, megvolt a magasság növelő műtét..:D
2015. ápr. 7. 22:25
 12/13 Alibaba15 válasza:
100%
Szia. Mivel egyik ember tobb baromsagot osszehord itt mint masik ezert kommentelnem kellett. Nos szoval igen megnyutatlak letezik ilyen mutet es meg csak nem is illegalis mert az egesz vilaban alkalmazzak mar csak epp magyarorszagon nem mert mi mindig is le voltunk maradva a tobbi orszaftol foleg egeszsegugyben. Es az meg tenyleg nagy baromsag volt attol a hozzaszolotol, hogy folyamatosan torik el a labszarcsontod! Nem tudom hol halottad ezt a baromsagot, de egyszer torik el e nem ugy hogy drasztikusan csak epp hogy elrepesztik es miutan megkaptad a keretet, napi 1 mm-ert nyujt az orvos a labszarcsontodon. Ezt harom honapig alkalmazzak, es 7 cm-ig biztonsagos az felett merulnek fel koplikaciok. Hogy honnan tudom? Mert felvettem egy doktorurral a kapcsolatot aki evente tobb ilyen mutetet vegez. Es lehet regebben nem volt ilyen biztonsagos de ma mar biztonsagossa valt. Ugyan is ha nem talal mindent rendben a doktorur a mutet elotti vizsgalotok soran meg sem csinalja a mutetet fizethetsz neki barmennyit. Amugy mellesleg, en is alavetem magam a mutetnek, 165 cm vagyok es a lus 7 cm jol fog joni. Amugy 4,5 millo forint mindennel egyutt.
2016. jún. 5. 11:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Alibaba :O azóta meg volt a műtét?

Ez borzalmasan hangzik számomra. Pedig a magasság pont egy olyan dolog ami egyáltalán nem olyan irtózatos hátrány mint azt gondoljátok. Nem tudom ,hogy mivel lesz vagy lett jobb az életed,hogy +7cm-rel magasabb lettél. Amúgy 171cmre is azt lehet mondani,hogy kicsit alacsony. Akkor már nem mindegy ,hogy 164 v 171? Rengeteg alacsony nő van ,aki pontosan ilyen férfit keres magának,nem egy 185cm-t akar egy 155cm-es nő.

Borzalmas lehet ez a műtét és az ára is az. A magasság egy olyan dolog amivel együtt lehet élni és senki nem fog érte emgvetni.

Ha az arcod lenne torz azt megérteném,hogy műtéttel akarnád korrigálni,na de most komolyan a magasságot felesleges :(

2018. febr. 1. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!