Lányok szerintetek gáz, ha kb 1éve megsérült az orrom és rajta maradt kb 2cm heg? Titeket ez zavarna? 18f
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 23:32
1/12 anonim válasza:
Szerintem még szexi is lehet. :)
2/12 anonim válasza:
Szerintem egy férfit izgatóvá tesz, ha van rajta egy két heg. Olyan érzetet kelt, mintha csatából jöttél volna, és az olyan féééérfias. :D
3/12 anonim válasza:
de linkelhetnél róla képet is:D
5/12 anonim válasza:
Páromon szép számban vannak különböző hegek és sérülések (nem verekedésből, balesetek meg műtét) és abszolút nem zavar. Így szeretem, ilyen ütött-kopottnak. :D
6/12 anonim válasza:
Nem zavarna, nekem is van csomó gyerekkori hegem, amik nem fognak már sztem soha elmúlni, de tök megszerettem már őket, ha elmúlna, hiányozna.. Engem 10000%, hogy nem zavarna :)
21L
7/12 anonim válasza:
van egy kis glettanyagom, sőt kültéri utcára is mehetsz velem kőőőőőő??????
8/12 anonim válasza:
Kérdező ne másoknak akarj tetszeni hanem elsősorban magadnak.Ha neked nem tetszenek a hegek akkor lézeres kezelésekkel simán eltüntetik.
9/12 anonim válasza:
csináltass rá egy nonfigurativ tetoválást, utána már észre sem fogják venni a heget
10/12 anonim válasza:
Szerintem se foglalkozz vele. nem érdemli meg egy csaj se hogy miattuk változtass magadon. most lett vége egy kapcsolatomnak közel fél év, én nagyon megszerettem. nagyon rossz ez mostani helyzet. azért lett vége mert megcsalt. pedig minden rendbe volt. én mindig jó és figyelmes voltam hozzá, nem tudom mi lehetett a baj. de ez 2 éven belül a második melléfogásom hogy átvert egy csaj.
na mindegy, lényeg hogy nem érdemlik meg. vagyis én így látom!!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!