Nem szeretem a derekam. Lehetne rajta segíteni?
Figyelt kérdés
Viszonylag vékony lány vagyok, 170cm, 57kg, szeretem az alakom, kivéve a derekam. Nincs az a homokóra alakom, hanem olyan hatása van a derekamnak mintha úszógumim lenne, de nincs hús rajtam,hanem a csont türemkedik ki. Örököltem. Lehetne ezen segíteni akármilyen beavatkozással?
19L
2011. dec. 13. 17:07
1/3 anonim válasza:
Leginkább azzal lehetne segíteni a dolgon, hogy elfogadod magad.
Bár ha a CSÍPŐ csontod a derekadon van, komoly baj lehet. :D
Amúgy szerintem szedj fel pár kilót, ha szerencséd van, a csípődre megy, és nem a derekadra, akkor nagyobb lesz a különbség a derekad és a csípőd szélessége között, és a csont se áll ki annyira.
De sok pasi kifejezetten szexinek tartja a csípőcsontot, nyugi. :D
2/3 anonim válasza:
Köszörüld le a felesleget, vagy vegyél fel pipijelmezt.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha kivetetnéd az lengőbordáidat alul , az szép darázs derekat csinálna.A csontjaidból nem fognak lecsiszolni esztétikai okok miatt még a plasztikai sebész sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!