Valaki volt már lézeres archámlasztáson? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Szeretném ha szép egyenletes arcbőröm lenne. Sajnos a pattanások okozta hegek láthatóak,ha nem teszek kőpúdert az arcomra.2011. dec. 12. 02:08
1/5 anonim válasza:
18éves koromban csináltattam meg az arcomat, szilánkok mentek bele. Jobbat vártam! Az ára nem csekély mint tudjuk; nem egyszeri kezelés! Halványítja a foltokat, talán pár fokkal szebb lett az arcom, de nem múltak el a hegeim. Ezen kívül egy fájdalmas, égető érzést tapasztaltam a beavatkozás alatt. Nem futnék bele még egyszer...nekem nem érte meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem teljesen a várt eredményt kaptad meg. Sajnos azt én is tudom,hogy elég borsos az ára de nagyon gondolkodom rajta. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a választ!
2011. dec. 13. 21:16
3/5 anonim válasza:
Többféle lézeres arckezelés is van.Van amelyiket meg sem csinálják úgy hogy ébren vagy hanem csak altatásban mert olyan erős lézerrel égetik.Van a kémiai hámlasztás , ott is vannak fokozatok , az erősebb anyagoknál csak altatásban végzik.És itt is mint a lézeresnél kötés van 1 napig az arcodon.
4/5 anonim válasza:
Én is csináltattam pár éve, pattanásos hegek miatt. Simább lett, de továbbra is látszik.
Csökkenti a kráterek mélységét, de ne várj tőle csodát. A doki is megmondta előre, tehát átverésről szó sem volt. Nagyon fájt.
Nem bántam meg, ha lenne rá pénzem, ismét bevállalnám.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. dec. 23. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!