Megéri a Rosacea-ra alkalmazni a lézeres kezelést?
Figyelt kérdés
Első stádiumban vagyok. Csak a pirosság ami megjelent (de az állandó). Gondolkozom rajta, mert láttam mi lehet a vége. Viszont nemtudom hosszú távon kifizetődő-e. Elsősorban tapasztalatoknak örülnék.2011. máj. 5. 10:49
1/1 anonim válasza:
Nekem 6 éve van rosaceám, végigpróbáltam én már mindent, és kordában lehet tartani krémekkel, néha sajnos antibiotikummal. Az orvosom megmondta kerek perec, hogy jó sok pénzért, ha már a gyulladás lement, a tünetként megmaradt hajszálereket ki lehet iktatni a lézerrel, de ha a gyulladás visszatér, akkor lehet elölről kezdeni az egészet... Dr. Pfeiffer István nevére keress rá, nekem őt mondta a bőrgyógyászom, hogy ha rászánnám magam, akkor ez az orvos korrekten fogja kezelni az esetemet, megmondja majd ha ér is valamit a kezelés, nem csak a pénzt teszi el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!