Hány éves kortól lehet orrműtét?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 20:30
1/7 anonim válasza:
ha esztétikai, szerintem 18. ha egészségügyi, akkor bármikor.
2/7 anonim válasza:
Kettő. De ha nincs orrod, akkor kapsz két év kedvezményt...
3/7 anonim válasza:
Hallgass az első válasz írójára,teljesen igaz amit írt!
Üdv!
4/7 anonim válasza:
Elnézést kérek, de nekem sövényferdülésem volt, és azt mondták, várni kell 18 éves korig. Aztán biztos igaza van az első két válaszadónak, csak nekem így történt...
5/7 anonim válasza:
Bocsánat, most látom, hogy Szépség és divat (Plasztikai műtétek) rovatban van. Akkor 18-tól
6/7 anonim válasza:
orrsövény ferdüléssel megműtenek 18 alatt is, de ha azt kéred, hogy ha már szétverik úgy is az orrod, legyen olyan amilyet te szeretnél, nem lesz a válasz
viszont ha nagyon akarod, megoldható, csak keress egy jó plasztikai sebészt, és fizesd meg, nem fogja érdekelni, hogy hány éves vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!