Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit jelent, ha a párom nem...

Mit jelent, ha a párom nem mond semmit a műmell témára?

Figyelt kérdés

Kicsik a melleim nagyon, és mikor rám jön a depi emiatt, és megkérdem tőle mit szólna a műhöz semmi érdemleges választ nem ad rá. Se nem az, hogy húú hát nagyon örülne neki, mert mégiscsak, se nem azt, hogy ne csináljam mert gusztustalan. Mindig azt mondja, hogy rám bízza a dolgot, neki jó így is és, hogy ő nem mellorientált, szereti ezeket is.

Csak nem akar megbántani vagy tényleg nem érdekli?

Nem ez a legnagyobb problémám az életben, csak itthon vagyok és gondoltam felteszem a kérdést mert érdekelne más emberek véleménye is ez ügyben esetleg saját tapasztalatok.

2011. nov. 28. 11:22
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

egyikőtöknek igaza van aki azt írta, hogy önbizalomhiányos vagyok :( így van sajnos

amúgy az alakjával, feszességével nincsen baj, csak kicsi, és hát az összes haverjának bögyös barátnője van

itt olvastam sok pasit aki azt írta, hogy fúúj műmell, gusztustalan, hánynia kell tőle, bár azt nem igazán tudom elhinni

2011. nov. 28. 11:41
 12/33 anonim ***** válasza:

Ha nem szidja, h kicsik, vagy nem támogat abban, h megnöveszd, az miért baj??? Esetleg nem gondoltál esetleg arra, h komolyan mondja, h neki így tetszel? Egy mell attól szép, h természetes. Nem mell orientált, nekem ez jön le a leírtaidból. Ha viszont téged zavar, akkor műttesd meg...aztán majd elválik lesz-e kedve fogdosni a már neked tetsző (de neki esetleg nem) műmelleid.

29/F

2011. nov. 28. 11:49
 13/33 anonim ***** válasza:

3.

Ha megvan rá a pénz, csináltasd meg, főképp, ha fiatal vagy, hogy néz már az ki, ha egy csinos, fiatal nőnek nem szép a melle.

Hallgass a férjedre, csak jót akar. Implantátumot ne rakass be, csak varrasd fel.

2011. nov. 28. 11:53
 14/33 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Figyelj, ezt tényleg neked kell eldöntened. Tudom milyen nehéz, mert nekem is mindig ott motoszkál a fejemben a dolog, csak rettenetesen félek tőle.

Viszont, így 15 év ilyen jellegű tapasztalattal és 2 gyerekkel a hátam mögött azt mondom, hogy várj még.

Amúgy hány éves vagy?

A gyerekszülés és a szoptatás rettenetesen megviseli a nők testét és persze legfőképpen a mellét és ki tudja milyen lenne benne egy szilikonnal??? Az esetek nagy részében utána újabb korrekció kellhet, ááááááá.

Szerintem, próbáld meg elfogadni és örülj annak, hogy feszes, nem lóg, stb. Egy lógó, löttyedt mell 100x rondább, mint egy kicsi. A kettő együtt a leggázabb, hát persze, hogy nekem az jutott :((((

Amúgy jelenleg 75 B-C melltartót hordok.

A gyerekek előtt 70-75 A-B méretű volt, visszasírom ám!

2011. nov. 28. 11:54
 15/33 anonim ***** válasza:

Nem akar állást foglalni. Elég sok témában ilyenek a pasik.

Innentől rajtad áll, mit csinálsz.

Én sem vagyok sajna mellesleg eleresztve (70-75 A-B típustól függően), viszont a párom határozottan állást foglalt: nem akar műanyag ciciket fogdosni. Úgyhogy nem fogom megcsináltatni.

Szerintem ne kockáztass. Nem tudhatod, hogy a párod képes lesz-e tolerálni a műmelleket.

Viszont: ha tartós kapcsolatban vagy, akkor nyugodtan hordhatsz annyi pushupot, amennyit nem szégyellsz. Tény, hogy ezzel átvágod a világot, na de nem fáj senkinek, hiszen soha nem fognak rájönni az igazságra. Megfelelő melltartóval akár két számot is lehet növelni a látszó mellméreten, az már biztosan elég :)

2011. nov. 28. 11:58
 16/33 A kérdező kommentje:

21 vagyok még csak és kb így néznek ki az enyémek is:

[link]

2011. nov. 28. 12:05
 17/33 anonim ***** válasza:
43%

És szerinted ez a nő csúnya velük?

Csak kérdem...

Nézd, neked tényleg a fejedben van a baj, és nem a melledben. A mellműtét árából egy jó pszichológussal kijön a terápia. Többre mész vele.

2011. nov. 28. 12:09
 18/33 anonim ***** válasza:
67%

Pasi vagyok.

Ha ilyenek a melleid és neked ez probléma, akkor az agyaddal lehet a baj!!

Amúgy a nők olyan egyszerűen eldöntik, hogy a pasiknak CSAK a nagymellű nők tetszenek!

Ébresztő lányok!!

Ez nem így van!

Nem minden pasi gerjed a nagy mellekre és főleg nem a szilikonra!!

2011. nov. 28. 12:13
 19/33 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy csúnya. Az enyémekkel sincs bajom hogy rondák lennének. Valójában szerintem szépe mert mint írtam feszesek és szép kerekek. Egyedül a mérettel van bajom.

Sajnos a párom nem az a tipikus jajj szerelmem azért szeretlek mert blabla, meg milyen csodaszép vagy. Valahogy nincs túl sok önbizalmam. Nem tudom miért. :(

2011. nov. 28. 12:19
 20/33 anonim ***** válasza:

Megnézve a képet...amit én látok:

A legtökéletesebb kerek formákat,normális szép mérettel.Szép valódi melleket.

Eszembe nem jutna ilyet megműteni!

A fejeddel van a gond.

Bár nekem nagyobb a méretem,mégsincs hű de nagy mellem.Pont azért mert széles a hátam,mellkasom és nem szép formájúak a melleim.Én régóta meg akarom műteni.Nem tetszik mindenkinek,de már nagyjából elfogadtam magam.

Az biztos,hogy szülés után műtetném meg csak.Hogy a pénzen kívül miért nem műtöm meg előbb?

Azért mert fotón még egy szép,tökéletes műmellet sem láttam.Pedig végignéztem őket a neten...

2011. nov. 28. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!