Már régóta szeretnék egy plasztikai műtétet. Mégpedig úgy szeretnék kinézni, mint Michael Jackson. A mai tudománnyal megoldható ez?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 00:31
22/25 anonim válasza:
Hogy ne lenne megoldható, egy csomó imitátora van azok is megoldják.
23/25 anonim válasza:
Úristen, szakadok a röhögéstől..:D Már bocs, nem rajtad kérdező, de azért a válaszok nem semmik...XD
Az én válaszom az, hogy a mai tudománnyal biztosan megoldható, csak sok pénz kell hozzá, aztán gondolj bele:utána már nem nagyon csinálhatod vissza a dolgot, ráadásul lehet, hogy nem is fogsz tökéletesen úgy kinézni. Gondolj a barátaidra és a családodra. Milyen vicces lenne már, ha meglátnának Michaelként.:)Persze gondolom velük is megbeszélnéd. Egyébként pedig szerintem mindenki azt hinné, h csak másolod a stílusát, vagy ha nagyon jóra sikerül a műtét, akkor összetévesztenek vele. ( Erre azért nincs túl sok esély...) Ez pesrze már csak az én véleményem: NE csináld! ;)
24/25 anonim válasza:
szerintem próbáld ki! XD aztán küldj egy fotót, hátha sikerült a dokiknak... XD am. szerintem ezt a humor kategóriába szeretted volna írni, ugye?! 8O
25/25 anonim válasza:
Én is úgy akarnék kinézni, vagyis csak orrot akarok olyat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!