Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lányok. Mit csináljak?

Lányok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
az a bajom hogy a kis szemérem ajkam nagyobb mint kellene. nagyon félek hogy ez zavarni fogja majd a barátomat. rettegek hogy ez miatt el fog hagyni! mit csináljak? ha megműttetem akkor az fájni fog. de még is kellemetlen :( szerintetek zavarja a fiúkat(kérdőjel). :(
2011. nov. 18. 21:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
azért írtam oda hogy "(kérdőjel)" mert nem engedi hogy rendesen (?) kiírjam :)
2011. nov. 18. 21:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem probléma hidd el nekem! Minden pasi mást szeret és a legtöbb pasinak tök mindegy milyen csak lyuk legyen.

Szóval nyugalom.

2011. nov. 18. 21:06
 3/12 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Hát tudod... Amelyik pasi EZÉRT elhagy, azért nem kár, mert úgyis csak ürügyet keresett rá.

Hülyeség, ne foglalkozz vele. Ha valaki szeret, akkor pont jó leszel neki így, ahogy vagy. Ezt mint pasi, határozottan állítom.

Pedro

2011. nov. 18. 21:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Műtéééét?

Szerintem inkább egyenesen apácának menj, mert mi lesz, ha megműtteted, és a pasi észreveszi, majd rájön, hogy biztosan azért műttetted meg, mert eredetileg nagyobb volt, és megundorodik?!?!?!

Ugyan már!

Egy pasinak a punci az punci, függetlenül attól, hogy kicsi, nagy, salátás, baba, srég, egyenes, fehér, fekete, híres vagy ismeretlen.

A lényeg, hogy legyen.

u.i.: az önértékelésed sürgősen fejleszd, mert csúnyán ki fognak használni, és lelkileg terrorizálni fognak, ha ezen a szinten maradsz

2011. nov. 18. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Pasiknak a bejutás a lényeg, nem nagyon foglalkoznak vele, kívül milyen.. ha belül finom, akkor máris odáig lesznek érte kívül-belül!:)
2011. nov. 19. 01:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Mostani pasinak mutet, aztan a kovetkezonek mert O maskepp szereti. Ahany pasi, annyi mutet? Na ne hulyeskedj!
2011. nov. 19. 08:27
 7/12 anonim válasza:

férfi vagyok

ha szeret,nem fog semmit sem mondani

nem az a lényeg hidd el nekem :D

2011. nov. 19. 16:04
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. nov. 27. 18:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Sügér vagy, a fentiek igazat szóltak. Hozzáteszem, hogy nekem a vastag szeméremajkak jönnének be - azért írom le, mert a párjaimnak jobbára nem ilyenek voltak - de mégsem emiatt jöttem össze/szakítottam velük... most is megharapdálnék egyet...
2011. dec. 10. 01:30
 10/12 A kérdező kommentje:
sügér? ezt most hogy értsem??
2011. dec. 14. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!