Lányok. Mit csináljak?
Ez egyáltalán nem probléma hidd el nekem! Minden pasi mást szeret és a legtöbb pasinak tök mindegy milyen csak lyuk legyen.
Szóval nyugalom.
Hát tudod... Amelyik pasi EZÉRT elhagy, azért nem kár, mert úgyis csak ürügyet keresett rá.
Hülyeség, ne foglalkozz vele. Ha valaki szeret, akkor pont jó leszel neki így, ahogy vagy. Ezt mint pasi, határozottan állítom.
Pedro
Műtéééét?
Szerintem inkább egyenesen apácának menj, mert mi lesz, ha megműtteted, és a pasi észreveszi, majd rájön, hogy biztosan azért műttetted meg, mert eredetileg nagyobb volt, és megundorodik?!?!?!
Ugyan már!
Egy pasinak a punci az punci, függetlenül attól, hogy kicsi, nagy, salátás, baba, srég, egyenes, fehér, fekete, híres vagy ismeretlen.
A lényeg, hogy legyen.
u.i.: az önértékelésed sürgősen fejleszd, mert csúnyán ki fognak használni, és lelkileg terrorizálni fognak, ha ezen a szinten maradsz
férfi vagyok
ha szeret,nem fog semmit sem mondani
nem az a lényeg hidd el nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!