Mennyibe kerül egy szilikon mell nagyobbítás? átlag?
Szia!Tudok ajanlani egy nagyon jo lehetoseget!
Irj priviben,s elmondom,hogy mirol van szo.
Tapasztalati alapom van.:)
Szerintem a természetes, még ha közel sem tökéletes a szebb.
A másik tény, hogy ha szilikon melled lesz, tud két lehetőséged van! Félni az állandó lebukástól és előbb utóbb a párodtól való beszólástól - ezek a valódinak kinéző esetén borítékolható tények. Ilyenkor a push-up és a jó pár választás jobb választás!
A másik, ha tényleg szilikon mellet akarsz, a D-s kosár alatt ne állj meg, és legyen göbölyű mint egy labda, de a DD kosár fölé csak akkor menj ha állandó "molesztálást"/"udvarlást" vársz el!
Én természetes és kicsi fan vagyok. Ezek amiket írok csak tizenéves a témában (is) szerzet tapasztaltok.
Amúgy olyan helyre még lóval se vontassanak be ahol sutyiban állami kórházban csinálják. És oylan helyre sem ahol 500e Ft alatt megúszod implantátummal együtt. Jogosan ige nrossz hírük van. Az hogy egy hely drága nem garancia arra hogy jó, de ha olcsó sajnos hazánkban (is), garancia arra hogy nagy a hiba százalék.
[link] - mert csak a göbölyű ami elfogadott a szilikon elfogadok közt. :(
C-ésből csak pénz és rövid idő kérdése és D-s lesz. :S
"Erről a mellről nem lehet megmondani, hogy implantátum van benne."
Talán: Erről a mellről nem lehet ->NEM<- megmondani, hogy implantátum van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!