Ha tényleg hihetetlenül hülye fejem van, de még kiskorú vagyok, végeznének rajtam plasztikai műtétet?
és ez nem azért van mert tini vagyok
hanem tényleg nagyon ronda vagyok
nagy az állam,kicsik a szemeim,a szám is ilyen hülye alakú,az orrom is széles,és a szemöldökcsontom így kiáll,mint egy ősembernek...
és már rohadtul zavar hogy idegen gyerekek szólogatnak be az utcán hogy milyen hülye fejem van meg bele ordítanak a fülembe hogy -Uhh de "szép" vagy b.zdmeg...
és már minden nap sírok hogy hogy a francba lehetek ilyen rusnya?!
legszívesebben meghalnék,mindenki szebb nálam
már komolyan,amikor utcán,vagy valahol meglátok más embereket,elkezdek olyanokon gondolkodni hogy jajj biztos azt gondolják,miért nem húzok a fejemre egy zacskót..
és néha már azon is gondolkodom hogy öngyi leszek,úgyse hiányoznék senkinek ilyen fejjel
és már a smink sem segít rajtam
attól még hogy kiskorú vagyok,végeznének rajtam plasztikai műtétet?
csakmert múltkor valamit kerestem és találtam egy oldalt ahol mutattak ilyen előtte-utána képeket és volt ott egy kép ahol egy kisfiúnak átplasztikáztatták a fülét mert kiállt neki
akkor végülis én is feküdhetnék kés alá,nem?
előre is köszi a válaszokat
13l
köszi utolsó :)
amúgy nem mentem el pszihológushoz,mert mostanában egyre inkább nem érdekel mások véleménye....a buszon is nem izgatom magam olyanok miatt hogy vajon ki néz és mit gondol rólam..:)))
Szia ! Ha szeretnél beszélgetni küld el az msn -címedet, én szívesen adok tanácsokat.
Ugyan ezen az úton jártam, illetve járok, bár lassan vége lesz szóval tudom, hogy milyen dolog ez.
Mar javult a helyzet?
Par ev mult mar el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!