Ha tényleg hihetetlenül hülye fejem van, de még kiskorú vagyok, végeznének rajtam plasztikai műtétet?
és ez nem azért van mert tini vagyok
hanem tényleg nagyon ronda vagyok
nagy az állam,kicsik a szemeim,a szám is ilyen hülye alakú,az orrom is széles,és a szemöldökcsontom így kiáll,mint egy ősembernek...
és már rohadtul zavar hogy idegen gyerekek szólogatnak be az utcán hogy milyen hülye fejem van meg bele ordítanak a fülembe hogy -Uhh de "szép" vagy b.zdmeg...
és már minden nap sírok hogy hogy a francba lehetek ilyen rusnya?!
legszívesebben meghalnék,mindenki szebb nálam
már komolyan,amikor utcán,vagy valahol meglátok más embereket,elkezdek olyanokon gondolkodni hogy jajj biztos azt gondolják,miért nem húzok a fejemre egy zacskót..
és néha már azon is gondolkodom hogy öngyi leszek,úgyse hiányoznék senkinek ilyen fejjel
és már a smink sem segít rajtam
attól még hogy kiskorú vagyok,végeznének rajtam plasztikai műtétet?
csakmert múltkor valamit kerestem és találtam egy oldalt ahol mutattak ilyen előtte-utána képeket és volt ott egy kép ahol egy kisfiúnak átplasztikáztatták a fülét mert kiállt neki
akkor végülis én is feküdhetnék kés alá,nem?
előre is köszi a válaszokat
13l
/de tök mindegy/
jó hozzá állás, gratula
vigyél az auchanba sörös dobozokat,beveszik 2 dobozt 5 forintért, nem sok kell belőle és már meg is van a lóvé a teljes arc műtétedre.
én is voltam 13 éves de ilyen ............, /remélem tudod hogy van/
nem,nem tudom hogy van :)
és nem mindegy az neked hogy milyen vagyok?? törődjél már magaddal ha megkérhetnélek ;)
jól van magammal törődök nem írok már csak még azt megjegyzem hogy a kérdés amit feltettél ide az mindenkihez szól azaz hozzám is. és így nem álja meg a helyét az az írásod itt hogy:
/és nem mindegy az neked hogy milyen vagyok?? törődjél már magaddal ha megkérhetnélek/
úgyhogy okés akkor leszarom hogy milyen vagy és magammal törődöm.
sok sikert a műtétedhez,szia.
óó :( azért köszi :)
de ez olyan szemétség...:(
szemöldökcsontom az nekem is kiáll. oszt?
nemkell baseball sapkát venni legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!