Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megcsináltattam egy plasztikai sebésszel a fülemet, de nem lett, olyan amilyet ígért ... Azt kértem lapuljon a fejemhez telesen, ehelyett még mindig eláll egy kicsit. Mielőtt elkezdte a műtétet és konzultáltunk azt mondta megoldható, de a végeredmény nem ezt igazolja... Normális esetben talán jó lenne de nekem nagyon kerek fejem van és nagyon rosszul fest ha látszik a fülem. Mit tegyek?2011. szept. 20. 23:28
1/4 anonim válasza:
Vigyàzz, nehogy annyira rápusztulj erre a plasztika-mizériára, hogy végül úgy elcseszed a füledet, mint VV Szandika a (csőrét) száját.
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt fülplasztikám, és nagyon jól sikerült, azóta sincs semmi baj. De sajnos én is tudok pár emberről, akik úgy jártak, mint te. Nem tudom, ki végezte a te műtétedet. Én egyet tudok javasolni: ha budapesti vagy, menj el Jósvay Jánoshoz, ő egy nagyon becsületes, szuper orvos, és a legolcsóbb is! Van, akinek másodszor ő műtötte, és azóta tökéletes neki. Ha bármilyen infóra szükséged van, csak írj bátran privit.
4/4 anonim válasza:
Minek kell, hogy teljesen a fejedhez lapuljon? A füleknek kb 2 cm távolságig szabad kiállniuk a falcsontoktól. Akkor mi a gond?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!