Hogy beszéljem rá apát, hogy engedje a mellplasztikát? 17/L
Kezdjük ott, hogy nem apádon múlik... de egy lelkiismeretes orvos nem csinálja meg addig, amíg teljesen ki nem fejlődtél... mellesleg 18 alatt azt hiszem nem indokolt esetben nem is lehet műteni (márpedig az nem indok, hogy a pasid labdázni szerete)
Mellesleg meg keresd össze magadnak az ilyen agyatlan hülyeségekre a pénzt.
A többiekkel tudok egyet érteni, még A pasi miatt sem érné meg, nemhogy egy pasi miatt. A statisztikákat figyelembe véve valószínűleg pár évet se lesztek együtt... utána meg mehetnél sírni, hogy mindenki egy buta műnőnek tart és csak kihasználnak, labdáznak, mellszexelnek veled, aztán mehetsz isten hírével és csak egy numera leszel nekik a sok közül. Szép célok ilyen fiatalon, ugye?
Szerintem gondold még át, ha 25 évesen még mindig ezt akarod, akkor sem késel el.
Mennyi begyepesedett ember van! Nem arra értem, h lebeszélitek, mert az jó. Én se ajánlom neki h csináltassa meg 17 évesen. De lövésetek nincs mekkora mellű nők vannak. Annyit láttok az egészből, amit Magyarországon. A legkisebb implantátumra (mert nyilván azt szeretne) már ilyeneket írtok h labda, meg lufi? Úristen! Nézzetek meg egykét fétis-modellt. Javaslom pl Bianca Beauchampot, vagy az extrém példának a labda méretű mellekre Minka-t, Beshine-ról meg már nem is beszélve... Akkor ők mik? Hordók? Másik h aki meg azt írta h legtöbb férfi azokat a melleket szereti ami elfér egy pezsgőspohárban, nyilván nő. Férfi vagyok, és engem pl kimondottan irritál egy ekkora mell. Mintha egy férfi lenne. Ezt csak a kismellű nők terjesztik megnyugtatásképpen. Persze vannak férfiak akiknek a kis mellek tetszenek, de azért nem ez a jellemző a férfiak nagy részére!
15:10
Itt egy páran olvassuk mit írtál be.
Akkor te is azok közül a csávók közül való vagy akik a műre gerjednek.
A természetes az már ciki, vagy mell komplexusod van.
Ez a rengeteg mű nő az ilyen pasiknak lett kitalálva. Szerencsére még vannak egészséges palik is akiknek degradáló lenne egy szilikonon élvezni.
És képzeld a kis mellű nők is találnak szerető párt, mert minden férfi mást szeret. Ja és ne izgulj nekem pl. normális, szép és természetes van. Mielőtt beírnád, hogy azért írkálok mert nekem is kicsi.
"Akkor te is azok közül a csávók közül való vagy akik a műre gerjednek. A természetes az már ciki, vagy mell komplexusod van."
Édesem, ezt a következtetést miből vontad le? Abból h nem kezdek el fujjogni meg megbotránkozni ha meglátok egy szép nőt, akinek esetleg szilikon melle van? Miért fáj az nektek, ha neki az van, és teszem azt még be is jön jó pár pasinak? Talán irigyek vagytok? Én ugyan-úgy élvezem a természetes melleket, bár egy szép szilikon szebb, mint egy nagy lógós parizerbimbós tehéntőgy... Volt természetes nagymellű barátnőm. Élveztem vele minden percet. Ha a hátára feküdt akkor is volt melle, szemben a sokat emlegetett kismellüekkel, akik ha megcsinálják ugyan-ezt úgy néznek ki mint egy borotvált férfimellkas. Ezt a méret dolgok írhattam volna a természetes mellekre is Sokan írják h nekik nagy mellük van. Linkelek akkor egy-két hölgyet akiknek természetes és gyönyörű mellük van. Nézzék meg őket, utána mondják magukra h az övék nagy... Azért mert még nem láttak valóban nagyot, ne mondják azt a sajátjukra h az...
18 éves kor alatt nem csinálnak mellnagyobbítást.
A másik ami nagyon fontos egy pasi miatt sose feküdj kés alá csak magad miatt !
17:22
Hát amiket linkeltél azok közül 1-2 undorító, főleg a kedvenced, ha nem fogná a hasáig lógna.Ezeknél tényleg szebb egy szilikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!