Hogy beszéljem rá apát, hogy engedje a mellplasztikát? 17/L
"Kamu
Egy 17 éves aki tud írni-olvasni nem ilyen hülye"
Miért?
Te ismersz olyan 17 évest, aki nem tud írni-olvasni?
Ha jól tudom idovel (6-8 evenkent) cserelgetni kell.
A masik, ami fontosabb: Hogy ne Masnak csinald!!!
Ha ezzel a sraccal osszevesztek es a kovetkezonek nem tetszik, akkor meg visszamuteted?
Azért okosok, mert ez a média, meg a sok műnő hatása a plakátokról, újságokból.
Aki gyenge, az önbizalom hiányos lesz ezektől az undormányoktól. Azt hiszi szegény ez a menő.
Először a saját egóját kellene felerősíteni, hogy soha ne akarjon másnak kinézni mint aki valójában. Tudja, hogy aki szeretni fogja az a saját kinézetéért szereti és nem 2 kg műanyagért. Amerikában a korrekt plasztikai sebészek rendelőjében van pszichiáter, és rengetegen rájönnek, hogy úgy frankók ahogy kinéznek.
Én is éreztem így ennyi idős koromban, de felülkerekedett a női tartás bennem és jé 25 éve szerető párom van és két szép gyerekem.
A kockázatokról meg kár írni, mert aki eltökéli magát, az úgysem fogja fel, hogy a női mell a mennyire hajlamos a rosszindulatú daganatok kialakulására. Főleg ha még tele is nyomkodják sza..al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!