Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerinted csináltassak plaszti...

Szerinted csináltassak plasztikai műtétet az orromon? (Képekkel! )

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 2. 18:56
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Ne! Ezen már az se segítene.
2011. szept. 9. 15:18
 22/26 anonim válasza:

és még így utólag megnézve a képeket, olyan zsíros a bőröd mint ha disznó zsírral kentet volna be!

valamivel lekezelhetted volna tonic vagy ilyesmi...

a képek magukért beszélnek!

2011. szept. 9. 17:14
 23/26 anonim ***** válasza:
szerintem nem az orrod a legnagyobb probléma pedig elég kicsi a kép...
2011. szept. 11. 15:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem sem,nagyon szép az orrod bárcsak nekem is ilyen lenne :(
2011. szept. 14. 12:44
 25/26 anonim válasza:

Attól az orrtól nem lesz szebb az életed... Az arcod sem.

Fogadd el magad úgy, ahogy vagy! Valakiknek ennél sokkal nagyobb testi problémái vannak, mint neked, amit nem is tudnak gyógyítani!

SZÉP VAGY, HIDD EL! Ezt még látatlanul is meg tudom mondani.

2011. szept. 25. 23:28
 26/26 anonim válasza:

Ja és még valami!

Írták, hogy persze azok tudnak dumálni, mert ők nem érzik át. DE igen! Nekem konkrétan nem az orrommal van bajom, néztem is magam, hogy milyen szarul áll úgy és el voltam keseredve, próbáltam eltakarni. Először tényleg azt hittem, hogy néznek, utána én is kezdtem nézni az embereket, hogy neki is olyan, neki meg nincs valami szép arca... Nem azt mondom, hogy ők csúnyák, de hát hogyha ők túlélik, én is!

2011. szept. 25. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!