Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 29 évesen érdemes már botoxot...

29 évesen érdemes már botoxot használni a függőleges kezdődő homlokránc ellen?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 21:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

13:37-nek: köszi a "kedves" szavakat,de nyilván eddig azért nem hordtam szemüveget,mert látok annyira,hogy ne zavarjon a mindennapi életben. Egy szóval se mondtam,hogy nem látok, csak azt hogy az egyik szemem rossz,és a másik átvette a szerepét,valami ilyesmi,csak ezt én magam nem vettem észre csak a szemorvos!

Utána író válaszolónak: örülök,hogy találtam egy sorstársat! :) Máshol nincs egy db ráncom se,nagyon fiatalos az arcom,kb 24-nek néz mindenki...ezért is zavar annyira ez a dolog. Zsíros a bőröm amúgy. Most azt szoktam, hogy világos korrekrorral rámegyek ahol sötétebb,így optikailag ki tudom egyenliteni. Csak a fotókon meg nagyon látszik pfff.... :S:SS

2011. dec. 13. 12:09
 12/22 anonim ***** válasza:
Szia sorstárs :) én most leszek pár nap múlva 30, és bizony nekem is egyre erősebb. Én is szoktam sminkelni, de ugyanúgy látszik :(
2012. jan. 6. 21:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam lézerrel vagy savval le lehet hámlasztani a ráncos bőrréteget ,a plasztikai sebészek néha ezt "bőrcserének" is hívják mert olyan szép , ránctalan , makulátlan lesz a bőröd mintha új volna.
2012. jan. 6. 23:17
 14/22 A kérdező kommentje:

utolsó: "ráncos bőrréteg" LOL :D ez most betett...

azért nem 80 éves nénike vagyok! :)

na amúgy örülök h van itt még 1 sorstárs...30 évesen amúgy tök fiatalok vagyunk, nem is értem hogyan történhet ilyen.:P Valamit tennünk kell! Az ötleteket köszönöm,megfontolom,de jöhetnek még tippek!

2012. jan. 10. 15:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ezt töltőanyaggal is lehetne ránctalanná tenni.Vagy minden olyan dologgal amely fokozza a bőr kollagén szintjét , például mezoroller kezeléssel ,rádiófrekvenciás bőrfiatalítás,vagy drakula terápia.A botox túl erős az ilyen enyhébb ráncokhoz mivel az jóval mélyebbekhez való.
2012. jan. 10. 15:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Drakula terápia az meg mi?? Kiszivják a véremet ? :D
2012. jan. 10. 16:04
 17/22 anonim ***** válasza:
cell rapair technológia.És igen , levesznek 3 fiola vért ezt kicentrifugálják ,adnak hozzá valami porított micsodát.Majd ezt beinjekciózzák a kívánt helyre , ez feszesít , ránctalanít és megnöveli a kollagén termelést,hatása 3 évig tart.Használják még hajhullásra ezt mivel ez hogy is mondjam erőt ad a sejteknek így dúsabb hajad lesz ,emellett a férfiknál hajbeültetés után is használják a jobb eredmény érdekében.
2012. jan. 10. 16:31
 18/22 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. jan. 10. 17:15
 19/22 anonim ***** válasza:
mi a szitu? csináltattatok valamit?
2013. szept. 8. 23:45
 20/22 A kérdező kommentje:
Én még nem, mivel nem volt rá pénzem,így olcsóbb megoldást kerestem: elkezdtem kozmetikusnál arcmasszázsra járni, ez nagyban javitott a helyzeten, meg csináltattam frufrut, ami eltakarja, plusz még megtanultam megfelelően sminkelni magam úgy, h arra a részre világositót használok.Ez a 3 módszer együtt nekem bevált, már sokkal kevésbé lástszik! :) Persze ha lesz pénzem majd drágább dolgokra, akkor mindenképp megcsináltatom,de most elvagyok ezekkel.
2013. szept. 15. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!