Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Megműttette a fülét?

AlexMason kérdése:

Megműttette a fülét?

Figyelt kérdés
Neil Patrick Harris-ről (Barney Stinson) láttam gyerekkori képeket, és láttam, hogy elállt a füle. Megműttette a fülét?Vagy ahogy felnőtt, ilyenné fejlődött? csak mert nekem is eláll és nem tudom megműttessem-e?
2011. aug. 17. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak normális lett, nem műtötte meg. Nekem is gyerekként (4-5 éves koromig) nagyon-nagyon elállt, mostmeg már teljesen normális, sőt, még fejhezlapulóbb az átlagnál.
2011. aug. 17. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg megműttette, az alábbi linken is olvashatsz róla. Amúgy nekem is megműtötték, de nem gyerekkoromban, hanem sokkal később. De van, akinek visszaáll. Ha 14 éves korodig nem áll vissza, akkor már csak a műtét segít.

Ha bármi kérésed van, írj nyugodtan! JA, és a link, ahol olvastam: [link]

2011. aug. 18. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy hol leget találni róla képet, ahol elállnak a fülei?
2011. aug. 18. 12:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi.

Haverom mondta hogy a Google-be találok. Beírtam, hogy "Neil Patrick Harris child", és volt 5-6 gyerekkori kép, amikor orvosi cuccban pózol, de gondolom, valami műsorban szerepelt.

Amúgy mennyi egy ilyen műtét, nekem 2,5-3 centire áll szét, de nem tudom, hogy műttessem-e, mert hát gondolom kell pihenni meg minden, aztán ugye suli, nyáron edzések..

2011. aug. 18. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Hello, AlexMason! Légyszi, írj priviben, és mindenre válaszolok, ami kérdésed csak van. Mindenben tudok segíteni, de itt nehéz lenne minden leírni.

Üdv. Balázs (ear)

2011. aug. 18. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Artam neked mailt. Nem kaptad meg...?
2011. aug. 23. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!