Tetoválószalonban varnak össze fület?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi h szalonban összevarrnák-e a szétszakadt fülcimpámat... :D
mert már ideje lenne összevarratni..
és ha igen akkor mennyibe kerülhet?
2011. jún. 26. 14:49
1/7 anonim válasza:
Ha fültágító miatt történt a dolog, akkor plasztikai sebész tudja rajtad segíteni. A megnyúlt részt eltávolítják, (helyi érzéstelenítés után levágják), és a vágás sebét varrják össze hátul, így ha begyógyult, a füled olyan lesz, mint fültágító előtt. tetoválószalonban ilyesmivel nem foglalkoznak.
2/7 anonim válasza:
és persze az is fizetős, plasztikai sebész pedig rengeteget elfog kérni, nekem egyszer varrták össze a kezem egy baleset miatt, hát nem is gondolnád, hogy mennyibe került
3/7 anonim válasza:
Van Pesten olyan szalon ahol megcsinálják. Sajnos nem jut eszembe a neve, de a [link] -n volt erről egy cikk.
4/7 anonim válasza:
Ha pesten laksz, keresd meg Zagyvai Gábort, majd vele beszélj Ő elvállal, mivel ő szívesen csinálja a hivatását. ezért baráti áron dolgozik baromi szépen.
Sebészeten is megcsinálják pár ezerért, de ott le szokták b*szni az embert hogy minek csinált tágítót.
5/7 A kérdező kommentje:
uhh köszönöm,tudom h plasztikai sebészeten nagyon drága..
Zagyvai Gábort tudom ki,de nem pesti vagyok,de lehet h meg tudom oldani h felmenjek.. talán ez lenne a legjobb. :D
2011. jún. 27. 19:59
7/7 A kérdező kommentje:
nahát köszi..pont arra van szükségem:DD
2011. jún. 29. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!