Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek kell szájfeltöltés...

Szerintetek kell szájfeltöltés? (kép)

Figyelt kérdés

Utálom a száma,és azon gondolkozok hogy megműttetem.Csak nem merek belevágni mert nézzük meg vv szandika száját azért olyat nem szeretnék..:( Szerintetek mit csináljak?

[link]

2011. aug. 9. 18:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de nooormális vaaagy???? :DDD

minek szabatnád át, mikor tök átlagos a szád? aszimetrikus, ééés? másnak tényleg undorító mégis körülrajongják, az meg a másik h sminktetoválással lehet korrigálni.

2011. aug. 9. 18:34
 22/33 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem! Hacsak nem Geronazzo Mária a példaképed :P
2011. aug. 9. 18:34
 23/33 Pinocchio válasza:
100%
Teljesen mindegy hogy jól néz ki a szád vagy sem,ha feltöltöd attól csak rondább lesz.Fel nem tudom fogni hogy mi a szép abban ha valaki márkás takonnyal tölti fel a száját.
2011. aug. 9. 19:58
 24/33 anonim ***** válasza:

nagyon is szép a szád, nincs vele semmi gond. a gond inkább fejben van, ha hiszed ha nem.

amúgy az emberi test meglehetősen asszimetrikus. nekem a bal és jobb bicepszem-ticepszem-hátizmom-mellizmom-csuklyám sem ugyanakkora, bár ezt laikus nem veszi észre, csak ha alaposan megnéz és leméreget. persze én tudom :)

a lényeg, hogy nem kell szájfeltöltés inkább foglald el magad valami hasznos dologgal.

2011. aug. 9. 20:24
 25/33 anonim ***** válasza:
vastag így is
2011. aug. 10. 13:50
 26/33 anonim ***** válasza:
én az alsót feltöltetném egy kicsit . mert szerintem az a szép ha az alsó vastagabb mint a felső. :D
2011. aug. 11. 01:44
 27/33 anonim ***** válasza:
ne!!! keress valakit aki megtanít sminkelni kb.1 kontúrceruza kell, nekem vékony de már festettek olyat hagy 2x akkorának tűnt. A képen nem túl asszimetrikus sőt elég szép is a szád
2011. aug. 11. 07:33
 28/33 anonim ***** válasza:

Gyönyörű, szép vonalú szád van - hogy jut ilyen eszedbe? Pénzkidobás, olyan leszel, mint Maria Geronazzo, vagy Szandika - ők szerintem szánalmasak.

Azt mondják az arcelemzők, akiknek a felső ajka vastagabb, mint az alsó, azok érzékiek, érzelmesek, jószívűek, odaadóak.

2011. aug. 13. 14:02
 29/33 anonim válasza:
SEMMIKÉPP!!!
2011. aug. 15. 17:44
 30/33 anonim ***** válasza:
MINDENKÉPP !
2011. aug. 15. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!