Szerintetek kell szájfeltöltés? (kép)
Utálom a száma,és azon gondolkozok hogy megműttetem.Csak nem merek belevágni mert nézzük meg vv szandika száját azért olyat nem szeretnék..:( Szerintetek mit csináljak?
Már bocsi, de nooormális vaaagy???? :DDD
minek szabatnád át, mikor tök átlagos a szád? aszimetrikus, ééés? másnak tényleg undorító mégis körülrajongják, az meg a másik h sminktetoválással lehet korrigálni.
nagyon is szép a szád, nincs vele semmi gond. a gond inkább fejben van, ha hiszed ha nem.
amúgy az emberi test meglehetősen asszimetrikus. nekem a bal és jobb bicepszem-ticepszem-hátizmom-mellizmom-csuklyám sem ugyanakkora, bár ezt laikus nem veszi észre, csak ha alaposan megnéz és leméreget. persze én tudom :)
a lényeg, hogy nem kell szájfeltöltés inkább foglald el magad valami hasznos dologgal.
Gyönyörű, szép vonalú szád van - hogy jut ilyen eszedbe? Pénzkidobás, olyan leszel, mint Maria Geronazzo, vagy Szandika - ők szerintem szánalmasak.
Azt mondják az arcelemzők, akiknek a felső ajka vastagabb, mint az alsó, azok érzékiek, érzelmesek, jószívűek, odaadóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!