Szerintetek kell szájfeltöltés? (kép)
Figyelt kérdés
Utálom a száma,és azon gondolkozok hogy megműttetem.Csak nem merek belevágni mert nézzük meg vv szandika száját azért olyat nem szeretnék..:( Szerintetek mit csináljak?
2011. aug. 9. 18:09
11/33 anonim válasza:
A világon a legnagyobb probléma, hogy mindenki tökéletes akar lenni.Pedig a legnagyobb szépség a tökéletlenségben rejlik.
12/33 anonim válasza:
Így nem mondható meg,lehet hogy tényleg kis szád van a fejedhez képest...
13/33 A kérdező kommentje:
na jólvan értettük már kedves utolsó.."-.-
2011. aug. 9. 18:17
14/33 anonim válasza:
Szerintem aranyos, hogy a felső ajkad vastagabb mint az alsó, ez egyedi...szerintem szexi :)
15/33 anonim válasza:
a felső ill. alsó ajak semmi esetben sem szokott ugyanolyan lenni, nézz meg vmi sztárról egy képet, telejsen más formája van a kettőnek és ez így van jól
16/33 anonim válasza:
Hű! Nagyon érzéki ajkaid vannak! Izgatóak! Szanaszét csókolnám nyalnám-falnám ... hadd ne folytassam:P
17/33 anonim válasza:
Szerintem a fejedet kellene feltölteni némi ésszel meg egy kis önbizalommal is.
Ha olyan gusztustalan, kacsapics@ szájat akarsz a mostani helyett, akkor töltesd fel.
18/33 anonim válasza:
használj egy jó szájfényt vagy labello-t vagy bebe ajakírt :) nem kell ide szájfeltöltés hagyjad már,teljesen jó ez így.Szép :)
19/33 anonim válasza:
Így nem mondható meg,lehet hogy tényleg kis szád van a fejedhez képest...
20/33 anonim válasza:
Kérdező,ajánlanám inkább az agyfeltöltést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!