Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lányok! Miattunk, fiúk miatt...

Lányok! Miattunk, fiúk miatt csináltatjátok a plasztikai beavatkozásokat, vagy csak magatok miatt, vagy a baráti társaságban kell így megfelelni? -30 ffi-

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 19:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy nagyon jó plasztikai sebész ismerősöm és már kérdeztem tőle én is pár kulisszatitkot..úgy vettem észre, hogy a nők elsősorban maguknak akarnak megfelelni.Pl sokan úgy csináltatnak magukon valamit, hogy közben tartós, boldog párkapcsolatban élnek.
2009. ápr. 10. 16:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Én magam miatt csinaltattam meg,meg azota tök más az életem,minden ruha jól áll stb..ennél nagyobb mellel meg nem is találkoztam még,persze hozzá jó alakkal.
2009. máj. 1. 16:34
 13/13 anonim válasza:
Szerintem a lányok nagy többsége, azért csinálja mert nincs megelégedve magával...
2010. márc. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!